uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3810
EURO
34,6951
ALTIN
2.400,49
BIST
10.054,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

BORSA ÜYELERİNE TOBB SEMİNERİ

BORSA ÜYELERİNE TOBB SEMİNERİ


05.03.2024 10:44 | Son Güncellenme: 05.03.2024 13:47
A+
A-

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) düzenlediği ‘Meclis Üyeleri Bilgilendirme ve Geliştirme Semineri’ne katılım sağladı.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Meclis Başkanı Mustafa Tokçalar ve Borsa üyelerinin de hazır bulunduğu seminerde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu bilgilendirme seminerlerinin, içinde bulundukları kurumu tanımak için çok güzel bir fırsat olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı, ortak akıl ile ortak paydada hareket edilmesini tavsiye etti.

‘MESLEK KOMİTELERİNİ İHMAL ETMEYİN’

TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu, herkesin buraya seçilerek geldiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, meclis üyelerinin il ve ilçelerinin kanaat önderi olduğunu belirtti. Bu işlerde para pul olmadığını ifade eden Hisarcıklıoğlu işlerinden, evlerinden ve arkadaşlarından fedakarlık ettiklerini söylerken; “İnsanlara tam da faydalı olacak yerdesiniz. İlinize, ilçenize katkı vermek istiyorsanız bulunduğunuz makamlar müthiş bir fırsat. Unutmayın insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” şeklinde konuştu. Meclis üyelerine son olarak tavsiyelerde bulunan Hisarcıklıoğlu, sorumlu oldukları meslek komitelerindeki üyelerini asla ihmal etmemelerini, bu süreçte onları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinlemelerini istedi.

KALİTELİ VE BİLİNÇLİ HİZMET VURGUSU

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu ise TOBB’un faaliyetleri, işletmeler ve iş insanlarına yönelik kişisel gelişim eğitimi konularında bilgilendirmenin yapıldığı seminere ilişkin; “Yurt içi ve yurt dışı yatırım yapacak firmalara sağlanacak yardımlar, yol gösterici destekler ve ilişkiler, TOBB Uyum ve Arabuluculuk faaliyetleri, KGF ve tarım ürünlerinin geleceği olan TURİB ve lisanslı depoculuk konularında, üyelerimize daha kaliteli ve bilinçli hizmet verebilmek amacıyla düzenlenen seminere katılım sağladık” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa