
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Bursa Caddesi’nde kaldırımların alt beton imalatına başlanacağını açıkladı.
Cadde üzerindeki üstyapı çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek, sürecin detayların ilişkin şu değerlendirmeleri yaptı; “Birkaç gün içerisinde kaldırımların alt beton imalatına başlıyoruz. Önce bordürler döşenecek, ardından parke taş uygulaması yapılacak. Asfaltın uzun ömürlü ve sağlam olması için alt temel titizlikle hazırlanıyor. Betonlama süreci tamamlandıktan sonra asfaltlama aşamasına geçeceğiz.”

Vatandaşlardan sabır isteyen Erdem, çalışmaların önemine de dikkat çekerek; “Bu cadde yıllardır yapılması gereken ama ertelenen bir noktadaydı. Biz bu işe cesaret gösterdik. İlçemiz bugün bir şantiye alanıysa, bu çalışmanın ve değişimin göstergesidir. En kısa sürede bordürleri döşenmiş, kaldırımları tamamlanmış, yolları asfaltlanmış, düzenli ve güvenli bir Bursa Caddesi’ni hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
