uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
37,9825
EURO
41,0036
ALTIN
3.677,92
BIST
9.511,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Çok Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

EFSANE MÜDÜR YENİDEN REFAH’IN ADAYI

EFSANE MÜDÜR YENİDEN REFAH’IN ADAYI



Kervan Mobilya
15.02.2024 08:48 | Son Güncellenme: 15.02.2024 09:19
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde hizmet verdiği 46 yılda Temizlik ve Zabıta Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunan ve geçtiğimiz yıl Temmuz ayında emekliye ayrılan Sedat Sevim, siyasete atıldı.
  • 31 Mart’taki yerel seçimler öncesi adı birçok partiyle anılan Sevim, saflarına katıldığı Yeniden Refah Partisi’nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Bursa’daki belediye başkan adaylarını açıklayan Yeniden Refah Partisi’nin (YRP), Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Sedat Sevim oldu. YRP Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, Bursa Başkanı Murat Kolancı ve Mustafakemalpaşa Başkanı Ramazan Loyan’ın katıldığı bir programla Sedat Sevim’e parti rozeti takılarak, Belediye Başkan Adaylığı resmiyet kazandı.

MİLLİ GÖRÜŞ ‘SEVİM’DE BİRLEŞTİ

Yeniden Refah Partisi yöneticileri Sevim’e ‘hoş geldin’ diyerek, yerel seçimlerde başarı dileğinde bulundu.  YRP Başkanı Ramazan Loyan, 31 Mart’ta ‘Milli Görüş’ belediyeciliğini Mustafakemalpaşa’ya getirmeyi hedeflediklerini belirtirken, Belediye Başkan Adayı Sedat Sevim’in ise ilk etapta belediye meclis listesini hazırlayarak, önümüzdeki günlerde Genel Başkan Fatih Erbakan ile görüşeceği ve proje tanıtımı için bir lansman programı yapacağı bildirildi.

ÇALIŞTIĞI KURUMA BAŞKAN ADAYI OLDU

YRP Adayı Sedat Sevim, 38 yılı amir, müdür vekilliği ve müdür olmak üzere 46 yıl boyunca birçok birimde hizmet verdiği Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne bu kez başkan olmak için yarışacak. 8 belediye başkanı ile çalışma imkanı bulan evli ve 2 çocuk babası Sevim, köy öğretmenliğinden Belediye Mehter Takımı’nın kuruluşuna kadar bir çok kültürel ve sosyal çalışmanın içinde aktif yer alırken, şehrin temizliği içinde örnek çalışmalara imza attı.

Kirmasti Kervan