Mustafakemalpaşa’nın köklü firmalarından Atalay Helva ve Şekerleme işletmecisi Emin Atalay, Züferbey Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı.
2335 nüfuslu Züferbey Mahallesi halkının, yerel ve idari yönetimlerde sesi olmak için yola çıktığını belirten Atalay; “Birlik ve beraberlik içinde inşallah başaracağız” dedi. Yeni bir başlangıç yaparak mahalleyi geleceğe taşıyacaklarını söyleyen Züferbey Mahallesi Muhtar Adayı Emin Atalay, ortak akılla yönetim ilişkisine sahip çıkacaklarını, mahallenin sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere ihtiyaçlarını karşılayacaklarının sözünü verdi.
Atalay; “Mahallemizin henüz hiç faydalanmadığı ücretsiz kültür gezilerini, Çanakkale, Ayasofya, camiler ve müzeler gibi etkinlikleri mahalle sakinlerine sunarak kültürel faaliyetler gerçekleştireceğiz. İhtiyaç sahiplerine daha kolay ulaşacağız ve sosyal faaliyetler gerçekleştireceğiz. Mahallemizin 7/24 hizmetinde olacağız. Önerilere açık bir şekilde ortak akıl ile mahallemizdeki sorunları ivedilik ile çözeceğiz. Spor alanında etkinlikler ile modern çocuk parkları yapımına öncülük edeceğiz” dedi.
Emin Atalay’ın aza listesinde İsmail Demirtaş, Hüseyin Karaduman, Tuncay Kavrak, Süleyman Bük, Vahdettin Aydın, Yunus Emre Bulun, Liman Bayraktar ve Celil Tuna yer alıyor.
ZÜFERBEY MAHALLE MUHTAR ADAYI EMİN ATALAY KİMDİR?
1963 yılında Mustafakemalpaşa doğan Emin Atalay, ilkokulu Züferbey Okulu’nda, orta eğitimini Mustafakemalpaşa Ortaokulu’nda, lise eğitimini Endüstri Meslek Lisesi’nde, Sağlık Eğitimini de Bursa’da tamamladı. Evli ve iki çocuk babası Atalay, 2019 yılında Çevre Sağlığı Teknisyeni olarak görev yaptığı Mustafakemalpaşa Sağlık Müdürlüğü’nden emekli oldu. Emin Atalay halen aile kuruluşu olan Atalay Helva ve Şekerleme ticareti ile meşgul.