uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,1979
EURO
34,9907
ALTIN
2.520,75
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

ESNAF DOSTU BAŞKAN ADAYI SANAYİ SİTESİ’NDE

ESNAF DOSTU BAŞKAN ADAYI SANAYİ SİTESİ’NDE


25.02.2024 11:41 | Son Güncellenme: 26.02.2024 11:43
A+
A-
  • Cumhur İttifakı Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Adayı Beygirci, sanayi sitesinin sorunlarının ortak akılla, el birliğiyle çözüme kavuşturulması için gayret göstereceklerini söyledi.

Mustafakemalpaşa Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden genç ve enerjik Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, esnaflara işlerinde kolaylıklar dileyerek sorunlarını yerinde dinledi.

Esnafla buluşma programına Mustafakemalpaşa Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı İsmail Ceyhan ve yönetimiyle başlayan Beygirci’ye ziyareti sırasında; MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırlıoğlu, MHP Mustafakemalpaşa Başkanı Suat Buldu, AK Parti Başkanı Mutlu Turgut ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri eşlik etti.  Meclis listelerinin belirlenmesinden sonra sahada çok daha aktif ve çözüm odaklı bir kadroyla esnafın ve vatandaşların sorularını cevaplandıran Beygirci; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi, bizler gücümüzü birlikten, beraberlikten alıyoruz. Halkımızı ilgilendiren her kararı, bir araya gelerek, ortak akıl, anlayış ve uzlaşmayla alıyoruz” dedi.

‘SANAYİ SİTESİ YOLLARI ÖNCELİĞİMİZ’

Esnafın bulunduğu şehrin kalbi olduğunu, alın teriyle çalışan ustaların, emeğin hakkını veren sanayi esnafının ise o kalbin can damarı olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Beygirci; “Ekonomimizin temel taşlarından olan yerli dinamiklerin her zaman yanındayız. Bugün olduğu gibi yarın da yanlarında olacağız. Cumhur İttifakı kadroları elini taşın altına koyarak Mustafakemalpaşa’da altyapı sorununa neşter vurmuştur. Altyapı çalışmalarının getirdiği zorlukların farkındayız. İnşallah sorunları hep birlikte aşacağız. Yollar önceliğimiz. İnşallah 1 Nisan sabahını takip eden ilk günlerden itibaren sanayi sitemizin yolları başta olmak üzere eksikliklerin giderilmesi noktasında ciddi mesai harcayacağız. Tüm esnaf büyüklerimizin ve genç kardeşlerimin her birine hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

‘PARTİ AYIRMIYORSUNUZ, HER TARAFA HİZMET GİDECEK’

Esnaf da Başkan Adayı Beygirci ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Mustafakemalpaşalı bir esnaf; “Rabbim Ahmet Bey kardeşimizden razı olsun. Bu topraklar için çalışacağı, gözlerinden belli. Mutlu Başkan da Suat Başkan da meclis üyesi genç kardeşlerim de hizmete sevdalılar. Parti ayırmıyorsunuz, her tarafa hizmet gidecek inşallah. İşiniz gücünüz rast gitsin. Allah devlet büyüklerimizin ardında yürüyen sizlerin yokluğunu göstermesin” diye konuştu.

Weltew Home Mustafakemalpaşa