uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3928
EURO
34,8040
ALTIN
2.399,80
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

‘GELECEĞİMİZ İÇİN BİRLİK ZAMANI’

‘GELECEĞİMİZ İÇİN BİRLİK ZAMANI’


20.02.2024 09:15 | Son Güncellenme: 20.02.2024 12:20
A+
A-

Seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde sürdüren CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, ‘gönüller birliği’ kurduklarını söylerken; “Birlikte olursak güçlü oluruz, birlikte olursak istediğimizi alırız, birlikte olursak iMustafakemalpaşa’mızı kalkındırabiliriz, birlikte olursak hizmet alabiliriz. Birlikte olursak hakkımızı sonuna kadar savunur, memleketimize gerekli değeri alırız” dedi.

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem’in seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kırsal mahallelerde vatandaşlarla kucaklaşan Erdem, sorunları ve dertleri dinliyor, çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşıyor.

Seçim gezileri çerçevesinde Kapaklıoluk, İlyasçılar ve Keltaş’a giden Başkan Adayı Şükrü Erdem, görkemli ve coşkulu şekilde karşılandı. Kırsal mahallelerin unutulduğunu, hizmetlerin gelmez olduğunu söyleyen Erdem; “Şimdi biz bir hareket başlattık. Gönüller birliği diye. Tüm halkımızı kucaklamak istiyoruz. Parti araç değildir. Şimdi uzun süredir dikkate alınmamış bir iktidar seçmeni var. İktidar seçime girmiyor, onun yerine yüzde 5 oyu olan bir partiye ilçemizi teslim ediyor. Tabi bu durumda ilçemiz pek çok seçmeni mağdur oldu. Şimdi biz herkese kucak açtık. Gönüller birliği kurduk ve herkesi Mustafakemalpaşa’ya hizmet etmek için aynı çatı altına davet ediyorum. Biz herkesi kucaklamak istiyoruz. Parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklıyoruz. Memleketimize bu şekilde en iyi hizmeti verebileceğimizi de biliyoruz” dedi.

‘BENİ ÇOK İYİ TANIYORSUNUZ’

“Beni geçmişimden zaten çok iyi tanıyorsunuz” diyen Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü; “Mustafakemalpaşa’ya köylerimize yaptıklarımız ortada, herkes tarafından biliniyor. Gelecek dönemde de hep birlikte ilçemize hizmetlerimizi yapacağız. Halkımızdan aldığımız destek bize bu motivasyonu veriyor. Görüyorsunuz zaten, ilçeye uzak değilsiniz, ilçedeki konuşmaları duyuyorsunuzdur. Bizlere düşen bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışmak olacaktır. Tarımla ilgili çok güzel projelerimiz var. Mazot desteği, gübre desteği, tohum desteği, ürün pazarlaması gibi. Yapacağımız çalışmalarla altında ezildiğiniz bu hayat pahalılığında nefes alacaksınız. Ama bunun olabilmesi için önce bizim kurduğumuz gönüller birliğine destek olmanız lazım.”

‘GÖÇÜ TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ’

Gittiği her yerde büyük coşku ile karşılanan Başkan Adayı Şükrü Erdem, bu teveccühe layık olabilmek için çok çalışacaklarını belirterek; “Geçmişe bakarsanız zaten bakanlığımız döneminde ilçemize çok büyük hizmetler yaptık. İlçeye giriş çıkış kavşakları, organize sanayi bölgesi, okullar, köylere otomatik santral. Organize Sanayi Bölgesi çok büyük kazanımdır ama gelinen nokta da maalesef ilçemiz dışarıya göç verir hale geldi. Ekonomik şartlar buna zorluyor. Yapacağımız projelerle bu göçü tersine çevirmek istiyoruz. Büyükşehirlerde yaşamak artık kabus gibi oldu. Şehirden kırsala göçü başlatacağız” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARI DA UNUTMUYOR

CHP Mustafakemalpaşa Başkan Adayı Şükrü Erdem, gittiği yerlerde çocukları da unutmuyor. Kendisinin yanına gelip elini öpen ve fotoğraf çektiren çocuklara top dağıtan Başkan Adayı Şükrü Erdem, onlara ‘mutlaka bir sporla ilgilenin’ diyerek spor yapmalarını öğütlüyor.

Mustafakemalpaşa’da başlattıkları gönül birliğinin altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem; “Çocuklarımız ve torunlarımız için mücadele ediyoruz. Onlara güzel bir gelecek sunmamız bizlerin boynunun borcu. Daha kendi çocuklarının gelecekleri için mücadelelerini bitirememiş arkadaşlar memleket çocukları ve torunları için verilen mücadeleyi anlamakta güçlük çekebilirler. Bakın Mustafakemalpaşa’dan yıllardır milletvekili çıkmıyor, bunun sonucunda da bütün yatırımlar başka yerlere kayıyor. Yolumuz işte böyle gitti. O yüzden yerel seçimlerde gerekli desteği verin, Ankara’ya bir uyarı yapalım ve gelecek dönem buradan milletvekili çıkarmayı gündemlerine alsınlar. Biz her zaman köylümüzün yanında olduk, yine olmaya devam edeceğiz. Sizin istekleriniz her şeyin önünde gelir. Çünkü sizler üretiyorsunuz. Bu işin partisi yok. Yerelde takım tutar gibi parti tutma dönemi geride kalmıştır. Biz herkesi kucaklama geldik, öyleyse sizlerden bu harekete destek vermenizi bekliyoruz. Birlikte olursak güçlü oluruz, birlikte olursak hakkımızı sonuna kadar alırız” diye konuştu.

Weltew Home Mustafakemalpaşa