uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

GENÇ BAŞKAN ADAYI, HALI SAHA SÖZÜNÜ TUTTU

24.03.2024 10:50 | Son Güncellenme: 24.03.2024 16:21
A+
A-

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala Mustafakemalpaşa’nın genç Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci çalışmalarını hızlandırdı.

Bir yandan mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam eden Beygirci, diğer yandan Büyükşehir ve Mustafakemalpaşa Belediyesi eliyle devam eden yatırımların takibini de gerçekleştiriyor.

‘SPORCULARIMIZIN HİZMETİNDE OLACAK’

Genç sporcuların yoğun talebi üzerine Yalıntaş Mahallesi’ne halı saha sözü veren Cumhur İttifakı Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci sözünü tuttu.  MHP Başkanı Suat Buldu, AK Parti Başkanı Mutlu Turgut, parti yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte, 1 ay öncesine kadar atıl vaziyette bulunan Yalıntaş Mevlana Parkı’nda saha düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Adayı Beygirci; etüt ve projelendirme çalışmalarının akabinde çok hızlı bir yol aldıklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la birlikte spor yatırımlarını şehrin tamamına yaymaya kararlı olduklarının altını çizen genç Beygirci; “Öncelikle halı saha alanımızı atıl vaziyetten kurtararak inşaat alanımızı stabil hale getirdik. Tüm fizibilite çalışmalarımız tamamlanmış vaziyette. En kısa zamanda ses duvarlarımızın inşaatını da tamamlayacak ve modern tesisimizi sporcu kardeşlerimizin hizmetine açacağız” diye konuştu.

TOPLAM MALİYETİ 3 MİLYON TL

Halı sahanın yapılacağı alanda futbol oynayan çocuklarla karşılaşan Beygirci, çocuklarla sohbet ederek futbol topu hediye etti.

İkinci etapta 3000 m2’lik bir alanın içinde; müştemilata halı sahanın da dâhil olduğu 800 m2’lik modern bir spor tesisi inşa edeceklerini belirten Ahmet Beygirci; “Projemizin toplam maliyeti 3 milyon TL olacak. Çok daha fazla kaynağı Cumhur İttifakı-Merkezi Hükümetimiz ve Bursa Büyükşehir Belediyemiz eliyle çocuklarımızın geleceği için kullanacağız. Burada sohbet ettiğimiz evlatlarımız yarın büyüdüklerinde, ‘Ahmet abi gelmişti, bize söz vermişti, sözünü tuttu’ deseler, tüm kalbimle söylüyorum iki cihanda bize yeter. Projeye ön ayak Yalıntaş Yeni Mahalle Spor Kulübü gençlerine ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden Mustafakemalpaşalı sporsever hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa