uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
38,7645
EURO
43,3138
ALTIN
3.965,16
BIST
9.701,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
21°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C

GENÇ PARTİ YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

GENÇ PARTİ YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ



Kervan Mobilya
05.10.2024 19:15 | Son Güncellenme: 05.10.2024 19:14
A+
A-

Mustafakemalpaşa Genç Parti Başkanı İrfan Korkmaz, görevinden istifa etti.

11 ay önceki kongrede, teşkilatı kurarak Genç Parti Başkanı seçilen Korkmaz, yönetim kurulu ile birlikte görevinden ayrıldığını açıkladı.

İrfan Korkmaz istifa açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Genç Parti İlçe Başkanlığı görevimden yönetim kurulum ile birlikte istifa ettiğimi kamuoyuna saygı ile sunmak istiyorum. Gerekçem şudur ki; siyasette ki tek amacım, harika ekibim ile birlikte kişisel çıkarlar peşinden koşmadan halkımızın isteklerini, taleplerini çözüm mercilerine ulaştırmak ve giderilip giderilmediğini takip etmek, kısacası halkımızın bir nevi sesi olmak amaçlı olmuştur. 31 Mart yerel seçimlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Sayın Şükrü Erdem’e koşulsuz, kayıtsız ve hiç bir beklenti içinde olmadan ekibimiz ile tam destek vererek bunu göstermiş olduk. Genç Parti ülkemiz için çok önemli bir siyasi partidir. Böylesine değerli bir siyasi partide ilçe başkanı olmaktan hem de ilçemizdeki tüm siyasi partileri ele aldığımızda kongresini yapıp, ilçe başkanlığı görevini sürdüren tek siyasi parti ilçe başkanı olmaktan onurlu ve gururluyum. Malumunuz, her işte, olduğu gibi siyasette de ekip çalışması önem arz etmektedir. Genel merkezden tutun, teşkilat başkanlığı, il başkanları, ilçe başkanları belirlenen aynı amaç uğruna uyum içinde, senkronize bir şekilde dayanışma içinde çalışabilir olmalıdır. Aylardır görevinden istifa eden İl Başkanımız Sayın Tuncer Mutlu yerine il başkanı atanmaması, il başkanı olmadan Mustafakemalpaşa’da Genç Parti Başkanı olarak görev yapmamın uygun olmadığını düşünerekten, çok sevdiğim Genç Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Bundan sonraki süreçte siyasette yeni bir yol haritası çizeceğiz. Genel merkez bazında görüştüğümüz, şahsıma ve ekip arkadaşlarıma gelen teklifleri il teşkilatımızın destek ve yönlendirmeleri doğrultusunda değerlendireceğiz. Ekibim ile birlikte kopmadan siyasete devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımla sunarım.”

Kirmasti Kervan