uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
19°C
Bursa
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

‘HİZMETTE TARİH YAZACAĞIZ’

‘HİZMETTE TARİH YAZACAĞIZ’


13.03.2024 11:35 | Son Güncellenme: 13.03.2024 16:58
A+
A-
  • CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, Yalıntaş Eski Mahalle’de planlanan projelerden bazılarını anlattı. Erdem; “Bu projeleri hayata geçirebilmemiz için 31 Mart’ta sizlerden güçlü bir destek bekliyorum. Sonrası bize ait, 1 Nisan’dan itibaren sözlerimizin yerine gelmeye başladığını göreceksiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde vatandaşlarla kırsalda ve merkezde buluşmayı sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem, CHP Başkanı Gökhan Demir ve meclis üyesi adayları ile birlikte Yalıntaş Eski Mahalle’de vatandaşlarla buluştu, dertleşti ve isteklerini dinledi. Havai fişek ve konfeti gösterileri ile karşılamaların ardından vatandaşlarla tek tek kucaklaşan Erdem, mitinge dönüşen sohbetinde 31 Mart yerel seçimlerinde ‘Gönül Birliği Hareketi’ne tam destek istedi. Yağan yağmura rağmen büyük bir kalabalığa hitap eden Başkan Adayı Şükrü Erdem, önceliği Yalıntaş için düşündüğü projelere verdi.

Erdem, şöyle konuştu; “Biz İlçe olarak önemli bir konumda bulunuyoruz, biz aslında turistik bir merkeziz. Bizim Yalıntaş Göletimiz var, inanın çevremizde yok böyle bir güzellik. Niye biz buraya bir çalışma yapmayalım, niye kamp yerleri oluşturmayalım. Niye buralarda sportif alanlar oluşturmayalım? Böylesine güzel bir çalışmamız var, seçimlerden sonra hayata geçirmek için kolları sıvayacağız.”

HAYVANCILIK İÇİN TESİS, GENÇLER VE HANIMLAR İÇİN SPOR SALONU

Köylüye ait malların, arazilerin satılmasına hep karşı olduğunun altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem; “Şimdi değerli hemşehrilerim, her gittiğim yerde geçen dönemde söylediğim gibi, şimdi de söylüyorum. Belediye satan değil üreten olacak. Mallarımızın satışından değil üzerinden kazandığımız katma değer sağlayan işler ile gelir sağlama yoluna gideceğiz.  Şu an Yalıntaş’ta 20 dönüm Karyağmaz damlarının altında bir yerimiz var. Burayı hayvancılık konusunda sizlerin faydasına tahsis etme yollarını bulacağız. Çünkü bir hıfzıssıhha kanunu var. Bu işleme girdiği zaman size burası lazım olacak. Meskûn mahalde hayvancılık yapılamaz, siz köy değil artık mahallesiniz, hatta öyle mahalle ki Mustafakemalpaşa’nın merkezi ile iç içe geçmiş bir mahallesiniz. Dolayısıyla hayvancılık yapan vatandaşlarımıza çıkış yolları hazırlamamız lazım. Bunun yollarını bulacağız. Bu arada yine hayvan pazarının yanında bir alan var. Bunu da Toprak Mahsulleri Ofisine tahsis etmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu işi sonuçlandırdığımızda İlçemize katma değer sağlamış olacağız. Bulunduğum şu alanın üstünde kullanılmayan güzel bir düğün salonumuz var. Orayı da gençlerimize ve kadınlarımıza tahsis edeceğiz. Sağlıklı yaşam konusunda destekleyeceğiz. Bilardo masaları, yürüyüş bandları olacak. Hem gençler güzel vakit geçirecek, hanımlarda sağlıklı bir yaşam için spor salonuna kavuşacak” ifadelerini kullandı.

‘BİZ BU AÇIĞI KAPATIRIZ’

Mustafakemalpaşa’nın Bursa’nın ilçeleri arasında çok geride kaldığını ve hiçbir yatırımın gelmediğini söyleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, yapılacak uygun strateji ve hamlelerle bu açığı kapatacaklarını söyledi. Erdem; “Değerli hemşehrilerim, şimdi bu yola çıkarken bir strateji tespit ettik. Dedik ki particilik yapmayalım. Hangi parti bu ortamda uygun onu değerlendirdik. Gördük ki CHP en uygunu. Bursa’da Sayın Mustafa Bozbey aday ve sizlerin desteği ile kazanacak. İlçemizde de bize olduğunuz takdirde Mustafakemalpaşa’ya hizmet yağmur gibi akacak. Bu hizmetleri buraya çok daha rahat ve kolay getireceğiz. Mustafakemalpaşa’da hizmet adına bir tarih yazacağız, buna emin olun” diye konuştu.

Weltew Home Mustafakemalpaşa