Mustafakemalpaşa Kumkadı Göl Spor’un düzenlediği ‘Köyler Ligi Futbol Turnuvası’nda 3. hafta karşılaşmaları için geri sayım başladı. 2 haftası geride kalan grup maçları çetin mücadelelere sahne olurken, futbolseverleri 19-20 Ekim tarihlerinde 6 maçın heyecanı daha bekliyor.
ÇEYREK FİNAL ÖNCESİ ZORLU RANDEVULAR
3. haftanın açılış karşılaşması 19 Ekim Cumartesi saat 11.00’da A-Grubu’nda Kumkadı-B ile Ormankadı arasında oynanacak. Aynı gün saat 13.00’da B-Grubu’nda Ocaklı-A ile Tepecik, saat 15.00’da ise Yamanlı ile Ovaazatlı zorlu maçlarda kozlarını paylaşacak.
20 Ekim Pazar günü oynanacak mücadelelerde ise saat 11.00’da C-Grubu’nda Döllük-Yeşilova, A-Grubu’nda saat 13.00’da Paşalar-Kosova, C-Grubu’nda saat 15.00’da da Kayabaşı-Çördük karşı karşıya gelecek.