uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
44,1150
EURO
50,9289
ALTIN
7.214,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
18°C
Bursa
18°C
Açık
Çarşamba Açık
16°C
Perşembe Az Bulutlu
12°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

MEHMET AKİF’TE ‘YEŞİL BEYAZ’LI KARNE GÜNÜ

MEHMET AKİF’TE ‘YEŞİL BEYAZ’LI KARNE GÜNÜ



16.01.2026 14:00 | Son Güncellenme: 07.02.2026 19:48
A+
A-

Mustafakemalpaşa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, yarıyıl tatiline ‘Bursaspor’ forması ile çıktı.

Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen uygulama kapsamında her ayın 16’sının ‘Bursaspor Günü’ olarak kutlanması, sömestr tatilinin de aynı güne denk gelmesiyle okulda özel bir karne programı düzenlendi.

Şehrin spor kültürünü yaşatmak ve öğrencilere spor sevgisini aşılamak amacıyla gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte, derslerinde ve davranışlarında örnek olan 40 öğrenciye Bursaspor forması hediye edilirken, 24 öğrenciye de günün anısına madalya verildi.

BAŞARIYA ÖDÜL, BURSASPOR’A VEFA

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Zeki Kaplan öncülüğündeki okul idaresi, bu etkinlik sayesinde hem öğrencilerin başarılarını teşvik etti hem de şehrin en önemli spor markası olan Bursaspor’a aidiyet duygusunu güçlendirdi.

Yarıyıl tatiline yeşil-beyazlı renklerle çıkan öğrenciler her ayın 16’sında okula formaları ve eşofmanlarıyla gelerek hem sporun birleştirici gücünü hissedecek hem de ‘Hoba’ etkinlikleriyle hareketli yaşamın tadını çıkaracak.

‘SPORLA BÜYÜYEN BİR NESİL’

​Okul Müdürü Zeki Kaplan; “Okul idaresi olarak amacımız; sadece başarılı değil, aynı zamanda şehrinin değerlerine sahip çıkan, spor kültürünü özümsemiş bireyler yetiştirmektir. Şehrinin takımına sahip çıkan, sporun disipliniyle yetişen her öğrencimiz, geleceğin en büyük şampiyon adayıdır. Bu anlamlı güne katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.