uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,2702
EURO
35,0972
ALTIN
2.471,61
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Açık
27°C

NALBANT VE SEYİSBAŞILAR DİPLOMALARINI ALDI

NALBANT VE SEYİSBAŞILAR DİPLOMALARINI ALDI


27.04.2024 14:09
A+
A-

Atçılık sektörüne kalifiye nalbant yetiştirmek amacıyla Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ve Kentucky Horseshoing School (Kentucky Nalbantlık Okulu) arasında yapılan anlaşmayla hayata geçirilen Nalbantlık ve 6. Dönem Seyisbaşı (Çalıştırıcı Seyis) Kursu mezunları, Karacabey’deki TJK Atçılık Eğitim Merkezinde düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Mezuniyet törenine, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı ve TJK Asli Üyesi Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa Jandarma Komutanı J. Ütğm. Emre Kavak, Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık, Karacabey Milli Eğitim Müdür Vekili Anıl Esemen, TJK Genel Sekreteri Gülnur Gülerce, TJK yöneticileri Hakan Yücetürk, S. Selman Taşbek, M. Kerem Alkan ve Yüksel Göktürk, TJK Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Şirin Bozkurt ile Burak Konuk, Ahmet Cemal Kura İdman Merkezi/Atçılık Eğitim Merkezi Müdürü Çağlar Çırnaz ve Karacabey Pansiyon Hara Müdürü Hüseyin Çavdar ile davetliler katıldı.

27 MEZUNA DİPLOMA

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Atçılık Eğitim Merkezi Müdürü Çağlar Çırnaz, TJK Genel Sekreteri Gülnur Gülerce ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi M. Kerem Alkan konuşma yaptı.

Genel Sekreter Gülnur Gülerce, nalbant eğitiminde emeği geçen Mitch Taylor, Dr. Simon Curtis ve Gavin Moody’e teşekkür plaketlerini takdim ederken, Mustafakemalpaşa Jandarma Komutanı J. Ütğm. Emre Kavak, Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık ve Karacabey Milli Eğitim Müdür Vekili Anıl Esemen’e de günün anısına birer hediye sundu.

Nalbantlık Kursu’nda 12, Seyisbaşı Kursu’nda ise 15 mezunun diplomalarını aldığı törende, ‘en iyi nal çakımı’ kategorisinde Oğuzhan Satılmış’a, ‘akademik başarı’ kategorisinde Ali Derda Küçük’e ve ‘en iyi nal panosu’ kategorisinde başarılı olan Okan Taşkaya’ya da plaket verildi.

Mezun kursiyerler Kemal Akol ve Fikret Baysal ise diplomalarını Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı ve TJK Asli Üyesi Şükrü Erdem’in elinden aldı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa