uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
42,3266
EURO
49,3242
ALTIN
5.705,67
BIST
10.628,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

OĞUZ BOYLARI VE AK PARTİ’DEN İŞBİRLİĞİ BULUŞMASI

OĞUZ BOYLARI VE AK PARTİ’DEN İŞBİRLİĞİ BULUŞMASI



Kervan Mobilya
12.11.2025 13:00 | Son Güncellenme: 13.11.2025 12:42
A+
A-

Mustafakemalpaşa Oğuz Boyları Derneği, sosyal, kültürel ve dayanışma faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla, AK Parti Başkanı Mutlu Turgut ve yönetim kurulu üyeleriyle Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

GELECEK İÇİN ORTAK FİKİRLER MASAYA YATIRILDI

Dernek Başkanı Ramazan Kösa ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Mustafakemalpaşa’nın geleceğine dair çeşitli konular ele alındı. Mustafakemalpaşa’nın ekonomik gelişimi, gençlere yönelik projeler, kültürel değerlerin yaşatılması ve yerel iş birliği olanakları üzerine samimi bir ortamda görüş alışverişinde bulunuldu.

İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Ramazan Kösa, Oğuz Boyları Derneği’nin toplumsal birlikteliği güçlendirmeye ve yerel kültürün yaşatılmasına yönelik çalışmalarına değinerek, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine her zaman açık olduklarını ifade etti.

‘SİVİL TOPLUM GÜCÜMÜZDÜR’

AK Parti Başkanı Mutlu Turgut ise, derneklerin sosyal dokuya önemli katkılar sunduğunu belirterek, Mustafakemalpaşa’nın kalkınması için sivil toplumun desteğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Turgut; “Mustafakemalpaşa’nın her alanda gelişmesi için birlikte hareket etmek, fikir alışverişinde bulunmak bizler için çok kıymetli. Bu tür buluşmalar, ortak aklın oluşmasına katkı sağlıyor” dedi.

Program, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Mustafakemalpaşa Oğuz Boyları Derneği ve AK Parti Teşkilatı temsilcileri, bu tür istişarelerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirterek, birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Kirmasti Kervan