uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
35,6798
EURO
37,4767
ALTIN
3.181,09
BIST
10.104,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
12°C
İstanbul
12°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
11°C
Pazartesi Çok Bulutlu
13°C
Salı Parçalı Bulutlu
16°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
17°C

PAŞA, BURSA’DA BOY GÖSTERECEK

PAŞA, BURSA’DA BOY GÖSTERECEK


05.09.2024 11:30 | Son Güncellenme: 05.09.2024 15:00
A+
A-

TFF 3. Lig’de hafta sonu ilk düdük çalacak, Paşa taraftarını Bursa’da ağırlayacak.

2024-2025 sezonu ile birlikte 15 yıllık profesyonel lig özlemi sona erecek 1923 Mustafakemalpaşa Spor, ligin ilk haftasında Ankara temsilcisi Çankaya Spor ile karşılaşacak. 8 Eylül Pazar günü saat 16.30’da başlayacak zorlu mücadeleyi, İzmir klasman hakemi Berk Sipahi yönetecek, yardımcılıklarını Fatih Deveci ve Anıl Çiftçi yapacak. Maçın 4. hakemi ise Umut Yalçınkaya olacak.

TFF SON KARARI VERDİ

16 takımlı 3. Grup’ta bulunan kırmızı-lacivertli takım, sezonun açılış karşılaşmasını Bursa-Minareli Çavuş Stadı’nda oynanacak.  

TFF yetkilileri hafta içinde Belediye Başkanı Şükrü Erdem ve Kulüp 2. Başkanı Gökhan Demir ile birlikte modern ve güvenli bir spor kompleksine dönüştürülme çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği Mustafakemalpaşa Atatürk Stadı’nda incelemelerde bulundu. 2 aydır gece-gündüz çalışan ekiplerin gayreti sayesinde stadın, yeni sezona hazır hale getirilmeye çalışılmasına rağmen, TFF yetkilileri daha önce de duyurulduğu gibi maçın Bursa’da oynanmasını kararlaştırdı.

İlk maçı sahasında oynamak isteyen Paşa’nın talebi, karşılaşmanın oynanacağı yerin 15 gün önceden federasyona bildirilmemesi ve Başkent ekibinin kabul etmemesi neticesinde olumsuz sonuçlandı. Bursa’daki maç için Mustafakemalpaşa’dan otobüs kaldırılacak.

TRANSFER SÜRÜYOR

Zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Şimşekler ise sezona taraftarı önünde iyi oyun ve 3 puanla başlamak için sahaya çıkacak. Transfer çalışmalarına devam eden Paşa, son olarak Turgutlu Spor formasını giyen sağ kanat oyuncusu Emirhan Gürler’i renklerine bağladı.  

Kirmasti Kervan