uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,2657
EURO
35,0716
ALTIN
2.475,83
BIST
10.476,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Açık
26°C

PAŞA, PRESTİJ PEŞİNDE

PAŞA, PRESTİJ PEŞİNDE


26.04.2024 11:00 | Son Güncellenme: 25.04.2024 15:15
A+
A-
  • Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezonun bitimine 3 maç kala 38 puanla 4. sırada bulunan Mustafakemalpaşaspor Belediye, hafta sonu Bandırma’da Eti Maden deplasmanına çıkacak.
  • Dış sahada oynadığı son 5 maçını kaybetmeyen Paşa, Balıkesir temsilcisinden bu kez ilk maçın rövanşını almak için sahada olacak.

Mustafakemalpaşaspor Belediye, BAL 24. hafta karşılaşmasında, sezonun ilk maçında 2-0 yenildiği Eti Maden Etispor’a konuk olacak.

14 takımlı 3. Grup’ta orta sıraları yakından ilgilendiren kritik mücadele, 28 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Eti Maden Tesisleri’nde oynanacak.  İstanbul bölgesinden Berkay Urlu’nun yöneteceği mücadelenin yardımcı hakemleri Rahim Sarıdede ve Furkan Şenel olacak. Bu sezon Paşa’nın bir maçını yöneten Berkay Urlu’nun orta halem olarak düdük çaldığı 2. haftadaki mücadelede kırmızı-lacivertli takım Altınovaspor’a 1-0 yenilmişti.

6 MAÇ GOLSÜZ GEÇTİ

Zorlu müsabakanın hazırlıklarını Teknik Direktör Savaş Akgün gözetiminde sürdüren kırmızı-lacivertli takım, 23 haftası geride kalan sezonda 11 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 5 beraberlik alırken, rakip fileleri 41 kez havalandırdı, kalesinde ise 33 gol gördü. Paşa, bu sezon yalnızca 6 maçta gol atamadı.

Kırmızı Şimşekler, sezonun ilk yarısında 0-0’lık skorlarla neticelenen Görükle, Yalova Yeşilova ve Bursa Doğu Gücü mücadelelerinin yanı sıra, 2-0’lık Eti Maden ve Yeni Çan ile 1-0’lık Altınova yenilgilerinde rakip kalecileri geçemedi. Kırmızı Şimşekler’de Semih Ergül’ün 14, Yusuf Efe Saydam’ın 8, Cihat Kahraman’ın 6 golü bulunuyor.

17 MAÇTA KALE GOLE KAPATILAMADI

Gol yeme sorununa ise bir türlü çözüm bulamayan Paşa, sezonun ilk yarısında 16 gole engel olamazken, ikinci devrenin ilk 10 haftalık periyodunda ise kalesinde 17 gol gördü. 17 maçta kalesini gole kapatamayan Paşa, sezonun ilk devresinde 0-0’lık skorlarla neticelenen Görükle, Yalova Yeşilova ve Bursa Doğu Gücü ile 2-0’la kazanılan Hendek ve Biga karşılaşmaları ile 3-0’lık Arifiye Kalaycı galibiyetinde rakiplere gol şansı tanımadı.

DIŞ SAHADA DİKKAT ÇEKİCİ PERFORMANS

Öte yandan kırmızı-lacivertli takım grupta en iyi deplasman performansına sahip ilk 5 takım arasına adını yazdırdı. Dış sahada çıktığı 11 karşılaşmadan 17 puan çıkaran Paşa,  4 maçı kazanırken, 5 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Kırmızı Şimşekler, konuk olduğu maçlarda 14 gol atıp, 12 gol yedi. Mustafakemalpaşaspor, deplasmandaki son yenilgisini, ilk yarının 10. haftasında Nilüfer Belediyespor karşısında 4-1’lik skorla almıştı.

BALIKESİR EKİPLERİ ÖNDE

3. Grup’taki Balıkesir temsilcileri ile bu sezon 5 maç yapan Paşa, 1 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Burhaniye’ye karşı 3-2’lik kayıp ve 1-1’lik beraberlik yaşayan, Balıkesir BŞB’yi ilk maçta dış sahada 3-1 yenerek, evinde 2-1 yenilen kırmızı-lacivertliler, rakibi Eti Maden’e de evinde 2-0 kaybetti.

ETİ MADEN EVİNDE KAYIP

Son maçında Balıkesir derbisinde Burhaniye Belediyespor’a 1-0 mağlup olan Eti Maden ise grupta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 yenilgi ile 26 puanla 8. sırada bulunuyor. Balıkesir temsilcisi, Bandırma’da oynadığı 11 iç saha mücadelesinde ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi yaşarken, 12 gol atıp, 14 gol yedi.

GRUPTA KRİTİK HAFTA

3. Grup’ta aynı gün ve saate başlayacak diğer randevularda ise 3. Lig’e yükselmeyi garantileyen lider Nilüfer Belediye, evinde Yeni Çanspor’u ağırlayacak. Bursa Doğu Gücü’nün Burhaniye’yi misafir edeceği haftada Görükle İpek-Biga,  Burhaniye Belediye- Hendek-Arifiye Kalaycı-Karasu-Altınova, Yalova Yeşilova- Balıkesir BŞB maçları oynanacak.

Weltew Home Mustafakemalpaşa