
Bursa Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Belediye Mustafakemalpaşa Spor, sahasında ağırladığı Yavuz Selim Spor’u 4-0 mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürdü.
11 takımlı 3. Grup’ta 5. hafta karşılaşmaları bugün oynanırken, haftaya zirvede giren Kırmızı Şimşekler, puanı bulunmayan rakibini Mustafakemalpaşa Stadı’ndaki mücadelede rahat geçti. Taraftarı önündeki üçüncü maçına çıkan Paşa, karşılaşmaya hızlı başladı.
11. dakikada Gürkan Sefil’in ceza sahası dışından attığı jeneriklik golle öne geçen kırmızı-lacivertliler, 43. dakikada kaptan Cihat Kahraman’ın golüyle devreye 2-0 üstün girdi.

GOL YEMEDEN ZİRVEYE YÜRÜYÜŞ
Mücadelenin ikinci yarısı ise karşılıklı ataklarla geçerken, karşılaşmanın son dakikalarında Paşa’nın golcü oyuncuları alev aldı.

Rakip takımdan Abdurrahman Alada’nın kırmızı kart gördüğü pozisyonda kazanılan serbest vuruşta, 84. dakikada mükemmel bir gol atan Hüseyin Civelek skoru 3-0’a taşıdı. 86. dakikada bu kez sahneye çıkan Metehan Turhan ise maçın sonucunu 4-0 olarak belirledi.
Takıma 3 puan ve kritik galibiyeti getiren golleri atan Hüseyin Civelek bu sezon beşinci, Cihat Kahraman dördüncü, Metehan Turhan üçüncü ve Gürkan Sefil de ikinci kez gol sevinci yaşadı.
LİDER MUSTAFAKEMALPAŞA, SERİYİ 5 MAÇA ÇIKARDI
Ligde oynadığı 5 maçın tamamını kazanan Belediye Mustafakemalpaşa Spor, puanını 15’e yükselterek liderliğini pekiştirdi.
Attığı 21 golle maç başına 4.2 gol ortalaması yakalayan Uğur Arıkan’ın ekibi, henüz kalesinde gol görmedi.
Kırmızı Şimşekler, 6. haftada deplasmanda, grubun dişli takımlarından İnegöl Alanyurt ile karşılaşacak.
MUDANYA FİRE VERDİ
Grupta oynanan diğer maçlarda ise haftaya Paşa ile birlikte aynı puan ve averajla lider giren Mudanya, tarafsız saha da oynanan karşılaşmada İnegöl Alanyurt ile 1-1 berabere kaldı.
Hamitler’in Bursa Gençler Gücü’nü 3-1’le geçtiği haftada, Altınsaban da deplasmanda Orhangazi Hür Spor’u 1-0 mağlup etti. Şükraniye de evinde Küplüpınar’a 1-0 kaybetti.
