
Bursa’nın etkin ve köklü dernekleri arasında bulunan Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER), destekleriyle eğitime öncülük eden kurum ve firmalara teşekkür ziyaretlerini bu haftada sürdürdü.
PAŞADER Bakanı Murat Tuncel, platformun Mustafakemalpaşa sorumlusu Sefer Güleç, Fikri Çakır ve İhsan Zeybek’in her aldığı heyet, Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Emniyet Müdürü Memduh Pişik, Devlet Hastanesi Müdürü Erdinç Özdemir, Kirmasti Kervan AVM sahibi Niyazi Dal, bazı kurumlar ile STK temsilcileri ve iş insanlarına ziyarette bulundu.
PAŞADER heyeti, ‘Eğitime Yapılan Yatırım, Ülkenin Geleceğine Yapılan Yatırımdır’ parolasıyla hayata geçirilen ‘Bir Öğrencinin Umudu Olma Yolunda’ projesine katkı sağlayan gönüllülere teşekkür etti.

Ziyaretlerde, eğitim gönüllülerine ‘Atatürk’ silueti takdim eden PAŞADER heyeti ayrıca, Barut Et ana sponsorluğunda düzenlenen Lala Şahin Paşa Futbol Turnuvası’nın, 23 Kasım Pazar günü Altınsaban Spor Tesisleri’nde yapılacak final programı ve ödül törenine davette bulundu.