uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3436
EURO
34,8274
ALTIN
2.379,49
BIST
10.265,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C

PATLAMANIN ARDINDAN KIZILAY TAŞINDI

PATLAMANIN ARDINDAN KIZILAY TAŞINDI


30.03.2024 13:06
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da bir otelin kazan dairesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlama sonucu, bölgedeki binalarda büyük çapta maddi hasar oluştu.

Lalaşahin Mahallesi Setboyu Sokak üzerindeki 4 katlı Hande Otel’in kazan dairesinde, 29 Mart tarihinde saat 07.00 sıralarında büyük bir gürültüyle patlama yaşandı. Merkezi sistem üzerinden otel ve hamama sıcak su sağlayan kömür kazanın patlaması paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Öğrencilerin kullandığı sokağın erken saatlerde boş olması, faciayı önlerken, herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı patlamada, otelin hamamı, kazan dairesi ve binanın altında bulunan Kızılay Şubesi kullanılamaz hale geldi.  

KIZILAY’A YENİ YER

Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve Kızılay Şube Başkanı Mustafa Eren, patlamanın ardından bölgede incelmelerde bulundu. Olayda en büyük hasarı alan Mustafakemalpaşa Türk Kızılay Şubesi’nin binası, geçici bir süreyle Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin Hamzabey Mahallesi Korucubaşı Sokak üzerindeki ek hizmet binasının giriş katına taşındı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa