uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

PTT, TEBRİK KARTI GELENEĞİNİ YAŞATIYOR

PTT, TEBRİK KARTI GELENEĞİNİ YAŞATIYOR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



25.12.2020 13:07
A+
A-

Mustafakemalpaşa PTT Müdürü Mürüvet Geyikçioğlu, yeni neslin tebrik kartı ile tanışması ve bu geleneğin sürdürülmesi için öğrencilere ücretsiz yeni yıl tebrik kartının dağıtımına başlandığını duyurdu.

Unutulmaya yüz tutan tebrik kartı geleneği, Mustafakemalpaşa’da PTT aracılığı ile yaşatılıyor.

PTT tarafından basılan ve yılbaşını simgeleyen semboller ve resimlerin bulunduğu yeni yıl tebrik kartlarının dağıtımı yıl sonuna  kadar sürecek. PTT Müdürü Mürüvet Geyikçioğlu; “ Resmi ve dini bayramlar ve tüm özel günlerde, o güne özel tebrik kartları PTT tarafından hazırlanılıyor. Genel Müdürlüğümüzün sosyal ve sorumluluk projelerinden biri olan bu uygulama yılbaşı tebrik kartları içinde geçerli. Haberleşmenin temel kaynağı olan mektup ve tebrik kartı gibi geleneklerimizi yaşatmak istiyoruz. Kartlar merkezimize ulaştı. Öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtacağız. Öğrencilerimiz kartları doldurduktan sonra PTT’ye teslim edererek, gönderim ücreti olan 1,40 krş karşılığında bu kartları sevdiklerine ulaşmasını sağlayacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.