uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1725
EURO
50,3284
ALTIN
6.427,48
BIST
12.416,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
9°C
İstanbul
9°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
9°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Pazar Yağmurlu
5°C

SOSYAL HİZMET MERKEZİ’NDEN ‘AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİ

SOSYAL HİZMET MERKEZİ’NDEN ‘AİLE YILI’ ETKİNLİKLERİ



Kervan Mobilya
16.08.2025 14:00 | Son Güncellenme: 16.08.2025 14:59
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da ihtiyaç sahiplerinin tespit edilerek, sosyal hizmet müdahalesinin ve takibinin gerçekleştirilmesi amacıyla öncü çalışmalar yürüten Sosyal Hizmet Merkezi (SHM), ‘2025 Aile Yılı’ kapsamında etkinliklerini arttırdı.

FİRMALARLA İNDİRİM ANLAŞMALARI SÜRÜYOR

Evlenecek gençlerin desteklenmesi projesine ilişkin Mustafakemalpaşa’daki birçok yerel firma ile iş birliğine giderek yüzde 15’lere varan indirim anlaşmaları imzalayan kurum, sosyal farkındalık, eğitim ve söyleşi gibi kapsamlı etkinlikler düzenleyerek ‘Aile Yılı’na dikkat çekmeyi sürdürüyor.

AİLELERE VE ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER

Bu kapsamda 54 kişi katılımıyla ailelere yönelik ‘Finansal Okuryazarlık’ eğitimi verilirken, ODES kapsamında SHM’nin hizmetlerinden faydalanan çocuklarla da çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLİYOR

Mustafakemalpaşa SHM tarafından ayrıca Kıbrıs Gazisi Bilal Yılmaz ve eşi Feriha Yılmaz’ın katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirildi. Merkez kapalı pazar yerinde bilgilendirme çalışması gerçekleştiren SHM personeli, vatandaşlara ‘Aile Yılı’ hakkında bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Müftülük ile de işbirliğine giden SHM, ‘Benim Ailem Benim Camim’ kapsamında da Medine Camii’nde çocuklara ‘Ailenin Önemi’ ve ‘Çocuk Hakları’ konularında bilgilendirme yaptı. Etkinlikte interaktif paylaşımlar ve aktivitelerle keyifli anlar yaşandı.

Kirmasti Kervan