uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
44,1905
EURO
50,8415
ALTIN
7.137,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Çok Bulutlu
12°C
Bursa
12°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Çok Bulutlu
15°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C
Cuma Hafif Yağmurlu
9°C

TİCARET BORSASI’NDA SEKTÖR BULUŞMASI

TİCARET BORSASI’NDA SEKTÖR BULUŞMASI



20.01.2026 15:00 | Son Güncellenme: 07.02.2026 19:48
A+
A-

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Vergi Komisyonu Başkan Yardımcısı Sadettin Akkoyunlu, sektörle birebir temas kurmayı amaçlayan ‘MTB Buluşmaları’ kapsamında üyelerle bir araya gelmeye devam ediyor.

AKKOYUNLU SEKTÖRÜN NABZINI TUTTU

Kooperatiflerle başlayan istişare toplantılarını sürdüren Akkoyunlu, son buluşmada canlı hayvan ve et ticareti, süt ve süt ürünleri ile tarımsal ve hayvansal yem ticareti alanında faaliyet gösteren MTB üyelerini ağırladı. MTB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, farklı alt sektörlerden çok sayıda temsilci katılım sağladı.

Toplantılarda, sektör temsilcilerinin karşılaştığı güncel sorunlar, piyasa koşulları, maliyet artışları ve beklentiler ele alındı. Üyeler, sahada karşılaştıkları sorunları doğrudan dile getirirken, çözüm önerilerini de paylaşma imkânı buldu.

‘DİYALOG VE İŞ BİRLİĞİ ŞART’

Sektör temsilcilerinin görüş ve taleplerini dikkatle dinleyen Sadettin Akkoyunlu, Mustafakemalpaşa’nın tarım ve hayvancılıkta bölgesel bir merkez olma potansiyeline sahip olduğunu vurguladı.

Reklam

Borsa binasının bulunduğu bölgeyi, yeni ekonomik ve sosyal donatılarla canlandırmayı hedefledikleri projeye ilişkin üyelere bilgilendirmede bulunan Akkoyunlu, üretici, tüccar ve sanayicinin sürdürülebilir bir yapıda faaliyet gösterebilmesi için diyalog ve ortak aklın önemine dikkat çekerek; “Ticaret Borsası olarak üyelerimizin her zaman yanında olmayı, sorunlarını ilgili mercilere taşımayı ve çözüm süreçlerini yakından takip etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

MTB Buluşmaları’nın önümüzdeki süreçte farklı sektörlerin katılımıyla devam edeceği bildirildi.

Reklam