Türkiye’nin en büyük üçüncü, Bursa’nın ise en büyük ekmek üretim tesisine sahip olan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ, hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor.
Fabrika satış mağazalarının yanı sıra Bursa’da 500’den fazla bayi ile hizmet veren BESAŞ’ın, geçtiğimiz ay Mustafakemalpaşa’ya kazandırdığı 4 satış noktası vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Kalite kontrol süreçleri BESAŞ tarafından gerçekleştirilen 200’ün üzerindeki gıda ürünü, Mustafakemalpaşalıların beğenisine sunuldu. Süt ürünlerindeki fiyat avantajlarının yanı sıra uygun fiyatlı kuşbaşı ve kıyma satışıyla halkın yararına adımlar atan BESAŞ, Mustafakemalpaşa’da da uygun fiyatlı ürünleri ulaşılabilir hale getirdi.
BESAŞ, YENİ SATIŞ NOKTALARI AÇMAYA DEVAM EDECEK
BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş, Bursalılara kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı ürünleri ulaştırmak için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren Mustafakemalpaşa ile ilgili planlama yapıldığını belirten Demirtaş, “Mustafakemalpaşa’nın Şevketiye, Züferbey, Tatkavaklı ve Hamzabey mahallelerinde açtığımız BESAŞ satış noktalarında, ürünlerimizi vatandaşlarımıza sunduk. Yeni satış noktaları oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in vizyonu doğrultusunda projelerimizle Bursalıları mutlu etmeye devam edeceğiz” dedi.