uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
35,4935
EURO
36,4092
ALTIN
3.045,33
BIST
9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
7°C
İstanbul
7°C
Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
8°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
9°C
Cuma Çok Bulutlu
9°C
Cumartesi Açık
10°C

YENİ ZABITA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI

18.12.2024 10:00 | Son Güncellenme: 18.12.2024 10:38
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından vatandaşların talebi doğrultusunda Hamzabey Mahallesi’nde yaptırılan Zabıta Karakolu, yeni yıl öncesi hizmete alındı.

Sırmalar Mevkii’nde bulunan belediye binasının, zabıta hizmetlerinin verileceği karakola dönüştürüldüğü çalışmalar tamamlanırken, Belediye Başkanı Şükrü Erdem de huzur ve güvenliğe önemli katkılar sunacak yeni merkezi ziyaret etti. Zabıta Karakolu ile önlemler artırılırken, çevreye yerleştirilen kameralar ve aydınlatma sistemleri sayesinde gece saatlerinde de mahallede güvenlik sağlandı.

‘HIZLI VE ETKİN ÇÖZÜMLER SUNACAK’

Mustafakemalpaşa genelinde artan güvenlik ve düzen taleplerine hızlı yanıt verebilmek amacıyla hayata geçirilen yeni karakolda görev başındaki zabıta ekipleriyle bir araya gelen Başkan Şükrü Erdem; “Şehrimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz özveriyle çalışan Zabıta Teşkilatımızın hizmet kalitesini artırmak adına modern ve donanımlı bir karakolu hayata geçirdik. Bu yeni yapı, halkımızın ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin çözümler sunmamızı sağlayacak. Tüm zabıta personelimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Dönüştürme çalışmaları kapsamında, hizmet binası baştan aşağı yenilenerek zabıta ekiplerinin kullanımına uygun hale getirildi. Yapılan dönüşümle birlikte, eski belediye hizmet binasının iç tefrişi, dış cephe ve bahçe düzenlemesi de yeniden hazırlandı.

Karakolun faaliyete geçmesiyle birlikte, vatandaşların gürültü, güvenlik ve diğer olumsuz durumlara yönelik şikâyetlerine daha hızlı çözümler sunulması planlanıyor.

Kirmasti Kervan