uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,5378
EURO
51,4344
ALTIN
6.747,94
BIST
13.589,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C
Pazartesi Çok Bulutlu
11°C

ZAFER PARTİSİ’NDEN ‘23 NİSAN’ MESAJI

ZAFER PARTİSİ’NDEN ‘23 NİSAN’ MESAJI



Kervan Mobilya
22.04.2025 11:00 | Son Güncellenme: 22.04.2025 11:52
A+
A-

Mustafakemalpaşa Zafer Partisi Başkanı Göksel Şenkuyumcu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Şenkuyumcu mesajında şu görüşlere yer verdi; “Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. 23 Nisan 1920 günü, bağımsızlığımızın ve milli egemenliğimizin en büyük simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105’nci yılındayız. Büyük önderimiz Atatürk, ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan gününü aynı zamanda omuzlarında ülkemizi yükseltecek nesil olarak gördüğü çocuklarımıza da bayram olarak armağan etmiştir. 23 Nisan, dünyada çocuklara armağan edilen ve uluslararası nitelik taşıyan ilk ve tek bayramdır. Zafer Partisi olarak, ülkemizin geleceği evlatlarımızın Atatürk ilke ve devrimlerini anlayarak, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağınıza yürekten inanıyoruz. Bu kapsamda, gelecekte ülkemizin yönetimini devralacak sevgili çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. yılına eriştiğimiz bu anlamlı ve önemli bayram gününde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı’mızın ve ilk meclisimizin tüm kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla, sevgiyle, minnetle anıyorum.” 

Kirmasti Kervan