uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1841
EURO
50,3606
ALTIN
6.414,80
BIST
12.369,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
8°C
İstanbul
8°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
9°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Pazar Yağmurlu
5°C

100. YILDA YILDIZ YAĞACAK

100. YILDA YILDIZ YAĞACAK



Kervan Mobilya
15.08.2022 07:40 | Son Güncellenme: 13.08.2022 15:52
A+
A-

Mustafakemalpaşa, adını alışının 100. yıldönümünde yıldızlar geçidine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Müzik dünyasının sevilen isimleri Tuğçe Kandemir, Sefo ve Bilal Sonses; Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında Mustafakemalpaşa’da konser verecek.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Adnan Menderes Meydanı’nın festival alanına dönüşeceğini söylediği konserlere davette bulundu. 

Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan etkinliklerin ilk yıldızı, sesi ve besteleriyle müzikseverlerin gönlüne taht kuran Tuğçe Kandemir olurken, son dönemin en çok dinlenen isimlerinden Sefo ve Bilal Sonses’de Mustafakemalpaşalı müzikseverler ile buluşmak için gün sayıyor.

Yıldızlar geçidinde ilk sahne alacak isim Tuğçe Kandemir 29 Ağustos’ta, Sefo 14 Eylül’de, Bilal Sonses ise 28 Ekim’de sahne alacak. 

‘GENÇLERE MÜJDEM VAR’

Göreve geldiği 3 yıldan bu yana 100 yıla damgasını vuran projeleriyle adından başarıyla bahsettiren Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa’yı sanatın ve kültürün kalbi yapmak için projelerini devam ettirirken, yılsonuna bitmesi planlanan Gençlik Merkezi projesiyle de; “Gençlere daha birçok müjdem olacak, beklemede kalın’ açıklamasında bulundu.

Gençlere ve gençlerden gelen taleplere özel bir ilgi gösteren Başkan Mehmet Kanar, yapımının tamamlanmasına az kalan Gençlik Merkezi’nin gençlerin yeni lokasyonu olacağını belirtirken, içerisinde sinema salonu, tiyatro salonu, kapalı havuz bulunan merkez Mustafakemalpaşa’nın çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Başkan Kanar; “Gençler istedi, biz elimizden geleni yaptık. Sektöründe başarılı 3 ismi ağırlayacak olmaktan gurur duyuyoruz. Adnan Menderes Meydanımız adeta festival alanına dönüşecek, tüm müziksever hemşehrilerimi 29 Ağustos günü Adnan Menderes Meydanı’na bekliyorum” dedi.  

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.