uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ABP’DE’ KÜN’ DÖNEMİ

ABP’DE’ KÜN’ DÖNEMİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



01.08.2022 07:20 | Son Güncellenme: 30.07.2022 18:32
A+
A-

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Mustafakemalpaşa Teşkilatı, ilk olağan genele kurulunu gerçekleştirdi.

Tek liste ile girilen seçimlerde ABP Başkanlığı’na Şükran Kün seçildi.

DEVA ve Gelecek Partisi’nin ardından Mustafakemalpaşa’da bir siyasi partinin başına geçen 3’üncü kadın başkan olan Kün; “Tüm siyasi parti ile başkanlarımızla Mustafakemalpaşa’nın sorunlarının çözümü için istişarede bulunacağız. Yerel teşkilatlanmamızı tamamladık, kısa sürede Mustafakemalpaşa’nın 131 mahallesine ulaşacağız” dedi.

Genel Başkanlığını Bedri Yalçın’ın yaptığı Anadolu Birliği Partisi (ABP) Mustafakemalpaşa Başkanlığı’nın 1. Olağan Genel Kurulu, 30 Temmuz’da Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Kongreye; Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ABP Genel Başkan Yardımcısı İrfan Özen, AK Parti, Saadet, Gelecek, DEVA, Zafer, Demokrat ve Yeniden Refah partilerinin temsilcileri ile birlikte ABP üyeleri katıldı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığı’nı Serhat Bulut yaptı.

Kongrenin açılışında konuşan ABP Genel Başkan Yardımcısı İrfan Özen, parti olarak yerel ve genel siyaset politikalarını her kesime anlatacaklarını söylerken, vatandaşları partiye üye olmaya davet etti.

Kongreye misafir olarak katılan Belediye Başkanı Mehmet Kanar’da konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajları vererek, başta altyapı olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın’da telekonferans yönetimiyle katıldığı kongrede, yeni yönetime başarı dilediklerinde bulundu.

2020 yılında kurulan ABP’ye geçtiğimiz Mart ayında Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı olarak atanan Şükran Kün, tek liste ile girilen seçimlerde delegelerin oyuyla bu kez seçimle göreve getirildi.

‘ÇÖZÜMÜN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

Teşekkür konuşmasında, kadınların yerel siyasette daha fazla yer bulmalarının önemine dikkat çeken Kün; “ Geçmiş yıllarda Demokrat Parti çatısı altında başladığım siyaset yolculuğunu Anadolu Birliği Partisi ile sürdürüyorum. Parti olarak, Genel Başkanımızın önderliğinde yeni şeyler söylemek için yola çıktık. Mustafakemalpaşa’da da etkili bir siyaset yürüteceğiz. Özellikle mahallelerimizin sorunlarını çözme yolunda irade ortaya koymak istiyoruz. Ziyaret ettiğimiz her yerde not alacağımız bu sorunları yerel yönetime ileterek, takibini yapacağız. Mustafakemalpaşa’daki tüm ilçe başkanları olarak ilk önceliğimiz, yaşadığımız şehir. Bu noktada atılacak her adıma destek olacağız, fikirlerimizi ileteceğiz. Hedefimiz,  adaletli ve güçlü bir Türkiye’dir. Eğitimden adalete, yerel yönetimlerden çevreye kadar birçok alanda hedeflerimizi halkımıza anlatacağız. Üyelik çalışmalarımızı da hızla sürdüreceğiz. Kongremize katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize ve ABP çatısı altında bizlerle yürüyen yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.

Şükran Kün başkanlığındaki ABP Mustafakemalpaşa yönetimi şu isimlerden oluştu; Bahattin Kün, Zehra Savaşçı, Ahmet Akçan, Sıtkı Erge, Erdal Şen, Onur Altıntaş, Şengül Turhan, İrfan Özen

Yedek Üyeler; Ergul Haydar, M.Kemal Öz, Soner Çavdar, Gülten Karabaş, Emine Aydın, İsmail Aslan, Umut Pangal, Emrah Pangal.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.