
Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi, önümüzdeki yıl kutlanacak olan Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla yeni bir logo tasarladı.
‘İşgalden Kurtuluşa, Kirmasti’den Mustafakemalpaşa’ya 100. Yıl’ sloganlı yeni logo, ADD toplantısında tanıtıldı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi 2021 yılının son genişletilmiş üye toplantısını gerçekleştirdi.
Derneğin bugüne kadar yaptığı etkinlik ve çalışmaların anlatıldığı toplantıda, derneğin mali durumu hakkında da üyelere bilgi verildi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi Başkanı Haşim Yoldaş yaptığı konuşmada, daha önce dernek başkanlığını yürüten merhum Musa Er ile Savaş Yarıcı’ya minnet ve rahmet dileyerek, görev yapan tüm başkanlara teşekkür etti.

YENİ LOGO TASARLANDI
Başkan Yoldaş; “Derneğimiz, tüm desteğini ve gücünü siz değerli üyelerimizden ve gönüllülerimizden almaktadır. Bu nedenle bizim tüm çalışmalarımız üyelerimiz ve gönüllülerimizin bilgi, eleştiri, katkı ve önerilerine açıktır. Şeffaflık ve açıklık anlayışımız budur” diye konuştu.
2022 yılının hem Türkiye hem de Mustafakemalpaşa için anlamlı ve önemli bir yıl olduğunu belirten Başkan Yoldaş; “Önümüzdeki yıl ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun ve Mustafakemalpaşa adını almamızın 100. yılını kutlayacağız. Bu özel yıl boyunca birçok etkinlik, organizasyon ve çalışma planlıyoruz. Ayrıca 2022 yılı için özel olarak hazırladığımız ‘İşgalden Kurtuluşa, Kirmasti’den Mustafakemalpaşa’ya 100. Yıl’ sloganlı logomuzu da sizlere sunuyoruz. 24 Aralık 1922 Belediye Meclisinin ‘Mustafakemalpaşa’ ismini ilçemize kazandırması ile başlayan 100. yıl kutlamaları için tüm hemşerilerimizin ve sizlerin aktif katkılarınızı bekliyoruz” dedi.
Toplantı, üyelerin düşünce ve önerilerini belirtmesinin ardından sona erdi.