uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘AİLELER ÖRNEK OLMALI’

‘AİLELER ÖRNEK OLMALI’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.03.2022 09:20 | Son Güncellenme: 15.03.2022 16:34
A+
A-

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, kitap okuma konusunda ailelerin çocuklarına örnek model olması gerektiğini söyledi.

Belediye Düğün Salonunda öğrenci velilerine yönelik düzenlenen ‘Her Kitap Bir Işıktır’ seminerinde konuşan Kaymakam Altıntaş, kitap okumanın önemi ve başarıya etkileri konusunda bilgiler verdi.

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, ‘Her Kitap Bir ışıktır’ projesi kapsamında öğrencilerin yanı sıra ailelerle de buluşmaya devam ediyor.

Bugüne kadar birçok programda yaptığı sunumla kitap okumanın önemine dikkat çeken Kaymakam Altıntaş, son olarak Öğretmen Davut İlkokulu velileriyle bir araya geldi.

Etkinlikte bir sunum gerçekleştiren Kaymakam Ahmet Altıntaş, kitap okumayı bir yaşam biçimi haline getiren bireylerin hayatta başarılı, saygın, güvenilir karakterler olduğuna örneklerle dikkat çekti.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

VELİLERE TAVSİYELER

Daha küçük yaşlarda kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasının önemini vurguladığı sunumunda öğrenci velilerine seslenen Kaymakam Altıntaş; “Çocuklarımızı, kitap dostu yetiştirme konusunda en büyük pay ailelere aittir. Birçok bilimsel çalışma okumanın, insan beyninin gelişimini yapısal olarak etkilediğini ortaya koyuyor. Ailelerin bu sorumluluğu, çocuklara örnek olarak geri döner. Unutmamalıyız ki başarının ortak noktası, kitap okumaktır. 5 yıl sonra çocuklarımızın nerede olacağı, kitap okumayla doğrudan ilişkilidir” dedi. 

Kaymakam Altıntaş, gerçekleştirdiği video sunumda; insan ve kitap, okuma ve beyin gelişimi, okumanın akademik başarıya katkısı, sınav şampiyonlarının başarısında okumanın etkisi, bilgi çağının liderlerinin okuma serüveni gibi konularda ailelere bilgiler verdi.

Seminerin ardından Kaymakam Altıntaş, kaleme aldığı ‘Okumanın Gücü’ ve ‘Kişiye Özel Öğrenme’ adlı kitaplarını öğrenci velileri için imzaladı.

Öğretmen Davut İlkokulu Müdürü Şemsettin Bayram’da bilgilendirici sunumundan dolayı Kaymakam Ahmet Altıntaş’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.