uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
40,3912
EURO
47,0429
ALTIN
4.349,99
BIST
10.366,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
31°C
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
35°C
Çarşamba Açık
35°C

‘AİLEMİZİN BİRER PARÇASISINIZ’

‘AİLEMİZİN BİRER PARÇASISINIZ’



Kervan Mobilya
08.04.2023 20:45 | Son Güncellenme: 08.04.2023 18:17
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da 11 ayın sultanı Ramazan’ın bereketini hemşehrileriyle paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, depremzedeler, öksüz ve yetim aileler ile birlikte iftar sofrasında buluştu.

Başkan Kanar; “Asrın felaketi olan 6 Şubat depreminde vefat eden 50 bin vatandaşımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.  Artık ailemizin birer parçasısınız. Sımsıkı sarılacak ve yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından Mustafakemalpaşa’daki tüm etkinlik ve organizasyonları iptal ederek, tüm destekleri depremzedelere yönelten Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa’da yaşayan depremzede, öksüz ve yetim ailelerle iftar programında bir araya geldi.

Mustafakemalpaşa protokolünün de katıldığı gönül sofrasında ailelerle yakından ilgilen Başkan Kanar, çocuklara hediyeler verdi.

‘SIMSIKI SARILACAĞIZ’

Belediye Düğün Salonu’ndaki iftar programında konuşan Başkan Mehmet Kanar; “Bu mübarek günde sizlerle birlikte orucumuzu açmak bizleri bahtiyar eyledi. Bir yanımız tabi ki her zaman buruk ve buruk kalacak. Depremin yol açtığı kayıpları ve yıkımların üzüntüsü her an aklımızda. Asrın felaketi olan 6 Şubat depreminde vefat eden 50 bin vatandaşımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.  Artık ailemizin birer parçasısınız. Sımsıkı sarılacak ve yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

Başkan Kanar; “Acınızı bu konuları konuşarak deşmeyeceğim. Sizler kadar o anı yaşayamasam da Hatay görevimde, Arsuz’da bulunarak depremin acılarını anbean yaşadım, diyebilirim. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Lakin devletimiz 11 şehri yardımlarıyla, çalışmalarıyla kısa sürede eski haline getirecek, buna eminim. Beni ailenizden biri olarak görebilirsiniz. Ne ihtiyacınız varsa kapım her zaman herkese açık. Yeter ki bu zorlu yaralar kısa sürede kapatılsın. Rabbim bu mübarek Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.