uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AK PARTİ’DE İKİ İSTİFA

AK PARTİ’DE İKİ İSTİFA
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



29.10.2021 08:30 | Son Güncellenme: 28.10.2021 18:31
A+
A-

Mustafakemalpaşa AK Parti Teşkilatı, iki yöneticinin istifa ile sarsıldı.

Ocak 2012- Kasım 2013 tarihleri arasında AK Parti Mustafakemalpaşa Başkanlığı görevinde bulunan ve son kongrede Murat Hallaçoğlu’nun listesinde yer alan Kerim Akça, partisinin yönetim kurulu üyeliğinden ve teşkilat başkanlığından istifa etti. Akça ile birlikte Hallaçoğlu’nun yönetiminde bulunan Teşkilat Başkan Yardımcısı Mualla Uydur’da görevden ayrıldı.

Siyasi yaşamına Refah Partisi saflarında başlayan, AK Parti’nin kuruluşunun ardından il genel meclis üyeliği, ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği yapan 62 yaşındaki Kerim Akça, son olarak geçtiğimiz yıl Mart ayında yapılan kongrede Murat Halaçoğlu’nun listesine girerek, teşkilat başkanlığı görevini üstlendi.

‘KURDUĞUM EKİBE BENİ ALMADILAR’

İstifasını ‘tecrübelerimden yararlanmadılar’ sözleriyle açıklayan Akça, hiç kimse ile kavgasının olmadığını söylerken, kırgınlığını gizlemedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mücadele’ye konuşan Akça; “Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunduğum için halkla daha fazla temas etmek ve sorunları birebir gözlemlemek adına aralarında yönetim kurulu ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu bir ekip kurdum. 15 gün önce kurduğumuz 3 ekipli bu oluşum, hem vatandaşla iletişimi arttıracak hem de üye çalışmaları yapacaktı. Maalesef arkadaşlar, benim kurduğum ekipte bana yer vermediler. Mahalleleri ziyaret edecek bu oluşum listesine beni yazmadılar. Kurucusu olduğum bu ekip çalışmasında yer almıyorsam, yönetim kurulunda bulunmam da anlamsızdır. Buna tepki göstererek yönetimden istifa ettim. Kimseyle bir kavgam ve gürültüm yoktur. Dün olduğu gibi bugünde AK Parti’nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim” dedi.

‘SÖZ HAKKI ALAMADIM’

2004 yılından beri AK Parti kademelerinde görev alan Mualla Uydur’da istifa açıklamasında; “Saygı ve söz hakkı alamadığım için gerekli lüzum üzerine istifa kararı aldım” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti kaynakları tarafından istifa eden iki ismin yerine önümüzdeki günlerde görevlendirme yapılacağı ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.