uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5872
EURO
34,8439
ALTIN
2.499,17
BIST
9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ALKIŞLAR SAİT HOCAYA

ALKIŞLAR SAİT HOCAYA


19.10.2022 07:20 | Son Güncellenme: 18.10.2022 14:54
A+
A-
  • Mustafakemalpaşaspor Belediye Teknik Direktörü Sait Ulvi Özdemir, bu sezonki performansıyla parmak ısırtıyor.
  • 5 maç sonunda takımının yenilgisiz liderlik koltuğuna oturmasında büyük pay sahibi olan tecrübeli teknik adam, Kırmızı Şimşekler’e içerde ve dışarda cesur bir oyun sergileterek, taraftardan tam not aldı. Saha kenarındaki sakin ama etkin görüntüsüyle dikkat çeken Özdemir yönetimindeki Paşa, bu sezon çıktığı 5 maçta rakip ağlara 15 gol gönderirken, kalesinde hiç gol görmeyerek önemli bir istatistik yakaladı.

Bursa Süper Amatör Lig C-Grubu’nda İnegöl Kafkasspor’un averajla önünde lider bulunan Mustafakemalpaşaspor Belediye’de yüzler gülüyor.

Kırmızı Şimşekler’in Teknik Direktörü Sait Ulvi Özdemir, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) bitimine 5 hafta kala başına geçtiği takımı adeta baştan dönüştürdü.

Bir dönem Mustafakemalpaşaspor’u çalıştıran 56 yaşındaki Özdemir, Paşa’nın BAL’dan düştüğü sezonun son 5 maçında tekrar eski yuvasına döndü.

BASKIN VE ENERJİK OYUN FARKI

Geçtiğimiz sezonda Sait Ulvi Özdemir yönetiminde 3 yenilgi, 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden kırmızı lacivertli takım, tekrar BAL’a yükselme hedefiyle başladığı yeni sezonda, baskın oyun anlayışıyla fark yaratan skorla imza attı.

Tüm oyuncularından maksimum derecede yararlanmasını bilen Teknik Direktör Özdemir, takıma aşıladığı kazanma mantalitesi ve enerjiyle Süper Amatör’de bu haftaya kadar çıktığı tüm maçlardan 3 puanla ayrıldı. Kırmızı Şimşekler, özellikle iç saha karşılaşmalarında taraftarının da desteği ile farklı skorlar aldı. Bursa Merinos ve Çağlayan’ı 4-0, son maçta ise Keles’i 5-0 mağlup eden kırmızı-lacivertli takım, iki deplasman mücadelesinden Orhangazi ve Bademli’yi ise 1-0’lık skorlarla geçti.

İLKLERİN TAKIMI

Maç başına 3 gol ortalaması yakalayan Paşa, 13 takımlı C-Grubu’nda geride kalan 5 haftada, 15 golle en çok gol atan ve gol yemeyen tek takım oldu.

Geride kalan mücadelelerde güzel futboluyla gruptaki diğer takımlara gözdağı veren Paşa’nın bu maça kadar attığı 15 golün altında; Semih (5), Mustafa (4), Gökhan (2) ve Mahmut’un (2) Metehan (1) ve Harun’un (1) imzası bulunuyor. Mustafakemalpaşaspor Belediye, Süper Amatör C- Grubu 6. hafta maçında, geçtiğimiz sezon BAL’da iki maçta da 2-0 ve 1-0’lık skorla kaybettiği Yenişehir Belediye deplasmanında rövanş arayacak.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.