uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,6000
EURO
34,8429
ALTIN
2.494,51
BIST
9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
17°C
Bursa
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

AMATÖR KULÜPLER ‘KARANFİL’DE BİRLEŞTİ

AMATÖR KULÜPLER ‘KARANFİL’DE BİRLEŞTİ


09.03.2022 09:30 | Son Güncellenme: 08.03.2022 19:29
A+
A-

Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nde nöbet değişimi yaşandı.

Yalıntaş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Samet Karanfil, gerçekleşen olağanüstü kongre sonrası Amatör Kulüpler Birliği Başkanlığı’na seçildi.

2021 yılı Mart ayındaki iki adaylı seçimli kongrede Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı’na tekrar getirilen Ziya Külcü, 5 Mart’taki olağanüstü kongrede görevini Samet Karanfil’e devretti.

Çırpan Spor Kulübü binasında yapılan kongreye tek liste ile giren Karanfil, kulüp başkanları ve üyelerden tam destek aldı.

30 üyeden 23’ünün katıldığı kongrede Amatör Kulüpler Birliği Başkanlığı’na seçilen Samet Karanfil, köklü bir değişim için genç ve dinamik bir kadroyla yola çıktıklarını kaydetti.

Mustafakemalpaşa’nın güçlü bir amatör altyapısı olduğunu vurgulayan Başkan Karanfil; “Bizim amacımız da bu güçlü yapıya katkı sağlamak olacak. Amatör spora yapılacak her yatırım, gençliğe yapılan yatırımdır. Tesisleşmeden kulüplerimizin eksiklerinin tamamlanmasına kadar her bir adımın ısrarlı takipçisi olacağız” dedi.

Samet Karanfil’in listesinde; Caner Öter, Erdoğan Demir, Sezer Çakır, Mehmet Çalışkan, Üveys Cevher Yalçınkaya ve Şerif Kolay yer aldı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.