uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AMATÖR’DE HEYECAN BİR AY SONRA BAŞLIYOR

AMATÖR’DE HEYECAN BİR AY SONRA BAŞLIYOR
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



17.08.2022 07:30 | Son Güncellenme: 18.08.2022 14:48
A+
A-

Bursa 1. Amatör Küme’de 17 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesi grupların ardından ilk hafta maçları da belli oldu. Mustafakemalpaşa temsilcilerinden 2’si ilk haftayı bay geçecek, 2’si ise sezona ‘merhaba’ diyecek.

Bursa 1. Amatör Küme’de, 2022-2023 Futbol Sezonu öncesi kura çekimi ile grupların belirlenmesinin ardından ilk hafta maçları da belli oldu.

Mustafakemalpaşa’nın 4 takımla temsil edileceği 20 maçlık küme mücadelelerinin 1. Haftası’nda Çırpan Gücü ve Roman bay geçecek, Mustafakemalpaşa 2014 deplasmanda, Yalıntaş Gençlik ise kendi evinde sezona başlayacak. 

MKP 2014 DEPLASMANDA PUAN ARAYACAK

Çırpan Gücü ve Mustafakemalpaşa 2014 ile birlikte 11 takımın bulunduğu 1. Amatör 4. Grup’ta 5 karşılaşma oynanacak. Mustafakemalpaşa 2014 Ovaakça ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek. Çırpan’ın ilk haftayı bay geçeceği grupta; Panayır-Arabayatağı, Barbaros-Nilüfer Altınşehir, Kumyaka-Vakıf ve Odunluk-Trilye maçları oynanacak.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

YALINTAŞ TARAFTARININ ÖNÜNE ÇIKACAK

Yalıntaş Gençlik ve Roman Spor’un yer aldığı 11 takımlı 5.Grup’ta da ilk hafta 5 maça ev sahipliği yapacak. Roman Spor’un ilk haftayı maç oynamadan geçireceği grupta Yalıntaş Gençlik ise 1922 Mütareke Spor karşılaşmasıyla kendi evinde sezonu açacak. 5. Grup’ta ayrıca; Panayır Güneş-Balkan, Hürriyet-Karacabey Gençler, Erikli Gücü-Mimar Sinan, Hacıvat Gençler ise Cumalıkızık ile karşılaşacak.

İki devreli lig usulüne göre, 6 grupta 67 takımın Süper Amatör’e yükselmek için mücadele vereceği Bursa 1. Amatör Küme’de sezon 17 Eylül’de başlayacak.

PAŞA’NIN RAKİPLERİ BELLİ OLUYOR

Bu yıl Süper Amatör Lig’de müsabakalara çıkacak olan Mustafakemalpaşaspor Belediye’nin rakipleri de 20 Ağustos’ta belli olacak. Kırmız Şimşekler’in grup ve ilk maç programı, 20 Ağustos Cuma günü saat 09.30’da Merinos Gölpark’ta çekilecek kura ile belirlenecek. Süper Amatör’de ilk karşılaşmalar 17 Eylül’de oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.