uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AMATÖR’DE PRESTİJ HAFTASI

AMATÖR’DE PRESTİJ HAFTASI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



13.01.2023 07:10 | Son Güncellenme: 12.01.2023 17:48
A+
A-
  • Sezonun bitimine sayılı maçların kaldığı 1’inci Amatör Küme’de bu hafta sonu Çırpan Gücü ve Mustafakemalpaşa 2014 deplasmanda, Yalıntaş ise kendi evinde puan mücadelesine çıkacak.

Mustafakemalpaşa temsilcileri Çırpan Gücü, Mustafakemalpaşa 2014 ve Yalıntaş Gençlik’in mücadele ettiği Bursa 1’inci Amatör Küme’de 20’inci hafta karşılaşmaları, 14 Ocak Cumartesi günü oynanacak.

MKP 2014 RÖVANŞ PEŞİNDE

4’üncü Grup’ta üst üste aldığı başarılı sonuçların ardından düşme hattından uzaklaşan Mustafakemalpaşa 2014, play-off hedefleyen Arabayatağı ile karşılaşacak. Yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran MKP 2014, sezonun ilk maçında 4-2 yenildiği rakibiyle bu kez deplasmanda puan mücadelesi verecek. Alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma, 14 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da Arabayatağı Sahası’nda oynanacak. MKP 2014, 11 takımlı grupta 12 puanla 9’uncu sırada bulunuyor.

ÇIRPAN PUANA KİLİTLENDİ

Aynı gruptaki bir başka Mustafakemalpaşa temsilcisi Çırpan Gücü’de bu hafta sonu deplasmanda puan arayacak. 8 puanla grubun dibine demir atan ve haftalardır 3 puana hasret kalan mavi beyazlı takım, aynı gün ve saatte Ovaakça ile kritik bir mücadeleye çıkacak. İlk devredeki maçta rakibine 2-1 mağlup olan Çırpan, rövanşı alarak ateş hattından uzaklaşmak istiyor.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

YALINTAŞ GALİBİYET İSTİYOR

5’inci Grup’ta, sezonun bitimine 3 hafta kala prestij karşılaşmalarına çıkan Yalıntaş Gençlik Spor ise Mimar Sinan Gençlik Spor’u konuk edecek. İlk maçta 2-2 berabere kaldığı rakibini yenmek için sahaya çıkacak olan sarı lacivertli takım, 29 puanla 4’üncü sırada yer alıyor.

Yalıntaş-Mimar Sinan maçı, 14 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da M. Vahap Çeki Tesisleri’nde oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.