uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3325
EURO
35,1176
ALTIN
2.310,95
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AMATÖRDE PUAN HESABI

AMATÖRDE PUAN HESABI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



09.12.2022 07:00 | Son Güncellenme: 08.12.2022 13:19
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa’yı Bursa 1. Amatör Küme’de temsil eden üç takım, 14. haftada zorlu maçlara çıkacak. Mustafakemalpaşa 2014 ve Yalıntaş Gençlik kendi evinde, Çırpan Gücü ise deplasmanda puan arayacak.

Bursa 1. Amatör Küme’de 14. hafta karşılaşmaları, 10 Aralık Cumartesi günü oynanacak.

11 takımlı 4. Grup’ta 4 puanla son sırada bulunan Mustafakemalpaşa 2014, saat 13.00’da M. Vahap Çeki Tesisleri’nde Odunluk Spor’u konuk edecek. 

Son maçında lider Kumyaka karşısında aldığı 6-0’lık mağlubiyetle puan hasreti 6 maça çıkan MKP 2014, sezonun ilk devresinde 4-1 yenildiği Odunluk Spor’u bu maçta mağlup ederek moral bulmak istiyor.

ÇIRPAN MORAL ARAYACAK

Aynı grupta düşme hattının 4 puan üstünde 9’uncu basamakta yer alan Çırpan Gücü ise bu hafta deplasmanda mücadele edecek.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Geçtiğimiz hafta Tirilye ile evinde golsüz berabere kalan mavi beyazlı takım, Vakıf Bera Alt Sahası’nda saat 15.00’da başlayacak müsabakada Vakıf Gençlik’e konuk olacak. Çırpan, sezonun ilk yarısında 3-1 yendiği rakibini rövanşta da geçerek alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

YALINTAŞ’TA HEDEF BELLİ

5. Grup’ta play-off hesapları yapan Yalıntaş Gençlik ise bir haftalık aranın ardından taraftarı ile buluşacak.

Yalıntaş Gençlik, aynı gün saat 15.00’da en yakın takipçilerinden Panayır Güneş Spor’u M. Vahap Çeki Tesisleri’nde ağırlayacak. Son iki maçından 3 puan çıkartan sarı lacivertli takım, 11 takımlı grupta 22 puanla 3’üncü sırada bulunuyor. Ligin ilk yarısındaki maçı 1-0 kazanan Yalıntaş, bu karşılaşmadan da galip ayrılarak play-off yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Bursa 1. Amatör Küme’de gruplarını ilk sırada bitiren takım bir üst lige çıkacak, 2. takım da yükselmek için play-off şansı yakalayacak. Son sıradaki iki takım ise bir alt lige düşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.