uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AMATÖR’DE TABLO DEĞİŞTİ

AMATÖR’DE TABLO DEĞİŞTİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.12.2022 13:34
A+
A-
  • Bursa 1. Amatör Küme’de son haftalara girilirken, alt ve üst sıralardaki heyecan arttı.
  • Mustafakemalpaşa temsilcilerinin galibiyetsiz bir haftayı geri bıraktıkları 16’ıncı haftada, 4 ve 5’inci gruplardaki puan tablolarında değişiklikler yaşandı.
  • MKP 2014, son sıradaki yerini Çırpan’a devrederken, Yalıntaş ise play-off umudunu bir basamak gerileyerek zora soktu.
MUSTAFAKEMALPAŞA 2014

Bursa 1. Amatör Küme’de 16’ncı hafta karşılaşmaları, 25 Aralık Pazar günü oynandı.

Mustafakemalpaşa 2014’ün derbi galibiyetinin ardından çıkışa geçtiği haftada, Çırpan Gücü ve Yalıntaş Gençlik’te gerileme sürdü.   

MKP 2014’TEN UMUT YOLCULUĞU

11 takımlı 4. Grup’ta haftalardır son sırada bulunan Mustafakemalpaşa 2014, Tirilye Spor’u ağırladığı mücadeleden beraberlikle ayrılarak, ligde kalma umudunu son maçlara taşıdı.

Mudanya temsilciyle 2-2 berabere kalan MKP 2014’e 1 puanı getiren golleri Bahadır Sürgit ve Güray Elverdi attı. Bu sonuçla puanını 8 yapan yeşil-beyazlı takım, 10’uncu sıraya yükseldi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

MKP 2014, ligin 17’inci haftasında 1 puan üstünde bulunan Vakıf Gençlik Spor ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak.

ÇIRPAN GÜCÜ

ÇIRPAN’A MUCİZE LAZIM

Aynı grupta zor günler geçiren Çırpan Gücü’nde ise düşüş bu hafta da sürdü. 

Oynadığı son 7 maçta yalnızca 1 beraberlik elde eden, üst üste 2 karşılaşmadan puansız ayrılan mavi beyazlı takım, Nilüfer Altınşehir’e konuk olduğu mücadeleden boynu büyük ayrıldı. Rakibine 4-2 yenilen Çırpan’ın golleri Hakan’dan geldi. Bu mağlubiyetle büyük darbe alan Çırpan, 7 puanda kalarak son sıraya geriledi. Ligin 10’uncu haftasında Kumyaka deplasmanına çıkmadığı için 3 puanı silinen Çırpan Gücü, bu hafta Arabayatağı Spor’u Mustafakemalpaşa’da misafir edecek.

4. Grubun namağlup lideri olan Mudanya ekibi Kumyaka Gençlerbirliği, sezonun bitimine 6 hafta kala en yakın takipçisi Arabayatağı’nın 15 puan önünde 45 puanla şampiyonluğunu ilan ederek Süper Amatör’e yükseldi.

YALINTAŞ GENÇLİK

YALINTAŞ GERİLEDİ

Yalıntaş Gençlik ise zorlu Erikli Gücü deplasmanından 1 puan çıkarmasına rağmen 3’üncü sırdaki yerini koruyamadı. 5. Grup’ta play-off hesapları yapan iki takımın karşılaşması 1-1’lik beraberlikle neticelendi.

Umut Kale’nin golüyle 1 puana razı olan sarı lacivertli takım, bu sonuçla 26 puana yükselirken, 4’üncü sıraya geriledi. 3’üncü sıradaki yerini aynı puandaki Karacabey Gençlerbirliği’ne kaptıran Yalıntaş, 17’inci haftada Hacivat Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

Bursa 1. Amatör Küme’de gruplarını ilk sırada bitiren takım bir üst lige çıkacak, ikinci takım da yükselmek için play-off şansı yakalayacak. Son sıradaki iki takım ise bir alt lige düşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.