uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ATMACA CHP’DEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

16.03.2023 18:05 | Son Güncellenme: 02.04.2023 00:41
A+
A-
  • Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği eski başkanlarından Kıvanç Atmaca, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bursa milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.
  • CHP Teşkilatı’nı ziyarette konuşan Atmaca; “Bu yolda asla yalnız yürümeyeceğimi biliyor, hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” dedi.

Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) ve Bursa Eczacılar Odası eski başkanlarından Eczacı Kıvanç Atmaca, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi CHP’den Bursa milletvekili aday adaylığını duyurdu.

CHP Mustafakemalpaşa Teşkilatı’nı ziyaret eden Atmaca yaptığı açıklamada, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağına inandıklarını belirtti.

1974 yılında Mustafakemalpaşa’da doğduğunu hatırlatan CHP milletvekili aday adayı Kıvanç Atmaca, Öğretmen Davut İlkokulu’nun ardından Bursa Anadolu Lisesi ve sonrasında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olduğunu dile getirdi. Atmaca; “Bursa’nın en eski mahallerinden Maksem’de eczanemizi açtım. 2001 yılında Eczacılar Odası yönetim kurulu üyeliği, 2003-2007 arası genel sekterlik, 2007-2011 yıllarında ise yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttüm.  Oda faaliyetleri kapsamında halkımız adına yaptığımız çalışmaların ardından hemşehrilerim tarafından tecrübelerimi PAŞA-DER çatısı altında sürdürmeye çağrıldım. 2021 yılına kadar PAŞA-DER Başkanlığı görevini yürüttüm” dedi.

‘GELECEK BİZLERİN OLACAKTIR’

Atmaca, aday adaylığı açıklamasında; “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Maalesef ki deprem ve sel gibi tabi afetlerin yanı sıra ülkemizde ekonomik kriz ve liyakatsiz bir yönetim anlayışı var. 14 Mayıs seçimleri bu anlamda çok önemli bir dönemeç. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu’nun çıktığı yolda ülkemize 13. Cumhurbaşkanı olarak hizmet vereceğine inanıyoruz. Genel Başkanımıza daha farklı anlamlarda hizmetler vermek istiyoruz. Daha önce görev yaptığımız süre içerisinde eksiklerini gördüğümüz, Mustafakemalpaşa, Karacabey ve Bursa’nın liyakat yoksunluğundan kaynaklı sorunlarının çözümüne katkılarda bulunmak adına dostlarımla fikir teatileri yaparak Bursa milletvekili aday aday oldum. Bu yolda asla yalnız yürümeyeceğimi biliyorum. Toplumu savunan bütüncül bir anlayış çerçevesinde topyekûn bir mücadeleye girişeceğiz. Hedefimiz, umudumuzu yitirmeden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunu çizdiği ‘muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak’ olacak. Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Gelecek bizlerin olacaktır” ifadelerine yer verdi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

ATMACA’YA TAM DESTEK

CHP Mustafakemalpaşa Başkanı Serda Tandoğan Kuru ise, milletvekili aday adayı Kıvanç Atmaca’ya tüm güçleriyle destek vereceklerini kaydetti. Kuru; “ Mustafakemalpaşa’nın evladı olan bir yol arkadaşımız, örgütümüz nezdinde bir yola çıkıyor. Bizlerin desteği bu anlamda çok önemlidir. 14 Mayıs’ta kritik bir seçim yaşanacak. Bizler için en önemli şey, bu ülkenin bütünlüğü, Atatürk ve laikliktir. Kader birliği yaptığımız dostumuzun, abimizin sonuna kadar yanındayız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.