uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AVCILIK BAYRAMI’NA BÜYÜK İLGİ

AVCILIK BAYRAMI’NA BÜYÜK İLGİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



03.08.2022 07:15 | Son Güncellenme: 02.08.2022 16:09
A+
A-

Tatkavaklı Avcılar Kulübü öncülüğünde, Türkiye’nin birçok şehrinden avcının katılımıyla düzenlenen ‘4. Avcılık Bayramı ve Atış Sporlar Turnuvası’ Mustafakemalpaşa’da gerçekleştirildi.

Kadın avcılarında yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte 500’e yakın avcı, hedefi 12’den vurmak için kıyası yarışırken, 5 kategoride yapılan atış turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Atış sporları ve yaban hayatı besleme etkinliklerinden, kurs eğitimlerine kadar üyelerine birçok faaliyet programı sunan Tatkavaklı Avcılar Kulübü, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Avcılık Bayramı ve Atış Sporlar Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

Fevzidede Mahallesi’ndeki atış poligonunda 31 Temmuz’da gerçekleştirilen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Açılışta konuşan Tatkavaklı Avcılar Kulübü Başkanı Zafer Efe, doğaya ve atıcılığa görül veren tüm sporcuları bu özel programda misafir etmekten memnun olduklarını söylerken; “Kulübümüzün kuruluşun 51’inci yılında böylesi güzel bir etkinlikte bir araya gelmekten mutluyuz. Pandemi sürecinin ardından geçtiğimiz yıl tekrar başlattığımız bu programı, inşallah devam ettireceğiz. Avcılık Bayramı’na katılan ve bu organizasyonun düzenlenmesine destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

500 AVCI HEDEFE KİLİTLENDİ

Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın da atış yaptığı etkinlikte daha sonra yarışmacılar, amatör trap, hareketli keklik, hareketli domuz, bayanlar ve erkekler pet şişe tek kurşun puanlamasında hedefi vurmak için ter döktü.

500 avcının katıldığı turnuvada gün boyunca süren yarışlarda atıcılar hünerlerini sergiledi.

Renkli görüntülerin yaşandığı Av Bayramı etkinliğine şehir dışından aileleriyle birlikte katılan usta atıcılar da güzel bir gün geçirdi.

Atış yarışmalarında dereceye girenlere otomatik tüfekten havalı tüfeğe, makinalı olta setinden koça kadar birçok hediye verildi.

Kategorilerinde ilk üç sırayı alanlar şöyle sıralandı;

Bayanlar Pet Şişe (Tek Kurşun); 1.Büşranur Keçeci, 2.Nihal Sevinç, 3.Oya Denizeri

Erkekler Pet Şişe (Tek Kurşun); 1.Nevzat Kaya, 2.Kadir Başaran, 3. Recep İnal

Hareketli Domuz; 1. İsmail Başaran, 2.Osman Güngör, 3.İsmail Değirmenci

Trap Atışı; 1.Mecit Ateş, 2.Keramettin Çınarcık, 3.Ünsal Ferik

Hareketli Keklik; 1.Salih Kumru, 2.Deniz Kaptan, 3.Oğuzhan Salık.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.