uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BALABAN VEDA ETTİ

BALABAN VEDA ETTİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



04.11.2022 07:15 | Son Güncellenme: 04.11.2022 10:52
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da eğitimci kimliğinin yanı sıra yerel kültür ve çevre çalışmaları ile tanınan ve yüzlerce öğrenci yetiştiren Yunus Emre İlkokulu Sınıf Öğretmeni Rasim Balaban, emekliliğe ayrıldı.

Eğitim camiasının sevilen isimlerinden Balaban için okulda bir veda etkinliği düzenlenirken, öğretmeninden ayrılan öğrenciler ve meslektaşları duygulu anlar yaşadı. 

Mustafakemalpaşa Yunus Emre İlkokulu Sınıf Öğretmeni Rasim Balaban, 46 yıl 2 ay 2 gün sürdürdüğü mesleğine veda etti. Son olarak 8 yıl Yunus Emre İlkokulu’nda görev yapan 65 yaşındaki Balaban, yaş haddinden emekli oldu.

SON ARİFİYELİ’LERDEN

Okulda düzenlenen programda öğrenciler ve öğretmenler, tecrübeli eğitimciye veda etti.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

1957 yılında Mustafakemalpaşa Yeşilova Mahallesi’nde doğan Rasim Balaban, Sakarya Arifiye İlköğretmen Okulu’ndan 1976 yılında mezun oldu. Aynı yıl Kastamonu Azdavay’a bağlı Pınarbaşı nahiyesi Üyükören Köyü’nde öğretmenlik mesleğine ilk adımını atan Balaban, daha sonra Sivas-Kangal Kurdoğlu Köyü ve Çanakkale Çan’a bağlı Küçüklü Köyü’nde öğretmenlik yaptı.

1992 yılında Mustafakemalpaşa’ya atanan Rasim Balaban, sırasıyla Çördük, Tepecik, Atatürk ve Yunus Emre ilkokullarında görev yaptı.

TEMA VE KÜLTÜR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEK

2 Kasım 2022 itibariyle emekliliğe ayrılan Rasim Balaban, protokol ziyaretlerinde bulundu.

Çevre gönüllüsü Balaban, 2016 yılından beri yürüttüğü TEMA Vakfı Temsilciği görevine devam edecek. Evli, 2 çocuk ve 3 torun sahibi Rasim Balaban, uzun yıllardır Patikalar Dergisi’nde sürdürdüğü Mustafakemalpaşa’daki yerel kültürün araştırılması ve tanıtılması çalışmalarına katkı sunmaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.