uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BAŞKAN KANAR 3 YILINI ANLATTI

BAŞKAN KANAR 3 YILINI ANLATTI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



22.11.2022 16:32
A+
A-
  • Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sosyal medyadan yaptığı canlı yayınla Mustafakemalpaşa’ya 3 yılda yapılan çalışmaları ve yeni projelerini anlattı.
  • Alt ve üst yapıdan yeni istihdam ve sosyal yaşam alanlarına, Gençlik Merkezi’nden huzur evi ve RAM yatırımlarına kadar birçok çalışmayı anlatan Başkan Kanar, projelerin hız kesmeden devam edeceğini, şehrin 5 yılda 100 yıllık hizmet göreceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınla 1,5 saat Mustafakemalpaşa halkına samimi bir şekilde açıklamalarda bulundu.

‘BU MAKAM ÇÖZÜM MAKAMI’

Canlı yayınla hemşerilerinin evlerine misafir olan Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Bu makam çözüm makamı’’ diyerek başladığı icraatlar konuşmasında 50 yıllık altyapı sorununa hançer vurduklarını söyledi.

Büyük bir projeye başladıklarını belirten Başkan Kanar; “Vebalimiz var, yapmak zorundayız” diyerek, altyapı, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında hızlı ilerlemeler kat edildiğini anlattı.

Varanlarını sıra sıra hemşerileriyle paylaşan Başkan Kanar, Güllüce Mahallesi’ndeki 400 dönüm alanın istihdam için Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne tahsis edildiğini, ilçenin çehresinin tam anlamıyla değiştirilmesi ve merkezi konumunun sadece Adnan Menderes Meydanı olarak kalmaması için 600 m2’lik Kaymakamlık Lojmanı’nı Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne takas yöntemiyle kazandırdığını açıkladı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘NİYET HAYIRLI OLUNCA AKIBET HAYIRLI OLUYOR’

“Doğup büyüdüğüm, hayat bulduğum şehri geliştirmek benim asli görevim, benim vebalim, niyet hayırlı olunca akıbet hayırlı oluyor’” sözlerini kullanan Başkan Kanar; “Mustafakemalpaşa’ya çalışmak için gelen herkes konforlu ortamlarda kalmalı” diyerek, Osmanlı Parkı’nın yanında bulunan 5 bin 500 m2 alanının hâkimlere, savcılara ve memurlara lojman olarak kazandırıldığını açıkladı.

Başkan Kanar ayrıca, 76 dönüm arazi üzerine kurulu Millet Bahçesi’nin karşısında bulunan alanı Huzurevi ve Rehberlik Araştırma Merkezi olacağının müjdesini verdi.

‘SİZİN CESARETİNİZ BİZİM GÜVENİMİZ’

Büyük bir yatırımla hayata geçirilen Gençlik Merkezi’ni, her fırsatta bir araya gelerek, fikir ve önerilerine önem verdiği gençlere hediye eden Başkan Kanar; “Kültür, sanat, alt ve üstyapı gibi bir çok yatırım ‘makamın asıl sahipleri’ olan gençlerimiz için. Mustafakemalpaşa’nın doğal güzelliklerini ve tarihi değerlerini gençlerimize miras bırakıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar gençlerimizin geleceği için” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de rol model olarak kabul edilen, Bursa’nın en büyük yeşil alanına sahip Mustafakemalpaşa’ya hizmet ve yenilik getiren Başkan Kanar, yatırımların hız kesmeden devam edeceğini, şehrin 5 yılda 100 yıllık hizmet göreceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.