uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BAŞKAN KANAR VE EKİPLER, ÖĞRENCİLERİ SINAVDA DA YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN KANAR VE EKİPLER, ÖĞRENCİLERİ SINAVDA DA YALNIZ BIRAKMADI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



20.06.2022 10:00 | Son Güncellenme: 20.06.2022 12:51
A+
A-

Sınav maratonu boyunca öğrencilere, deneme sınavları, mental ve psikolojik rehberlik, moral eğlenceleri ve tüm gün ücretsiz ikramlar eşliğinde adayların ders çalıştığı Millet Kıraathanesi gibi birçok etkinlikle destek olan Mustafakemalpaşa Belediyesi, sınav günüde öğrencileri yalnız bırakmadı. 22 bölgede öğrencilere su ikramında bulunan ekipler, üniversite adaylarına moral verdi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Mehmet Kanar, ‘dostlarım, enerjim ve motivasyon kaynağım’ diye bahsettiği gençleri yine yalnız bırakmadı.

TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU

Tüm ekipleri sabahın erken saatlerinde sınavların yapıldığı 22 okulda görevlendirerek öğrencilere moral veren Başkan Mehmet Kanar, sonuç ne olursa olsun her zaman yanlarında olduklarını, asla pes etmemelerini ve kendilerine güvenmeleri mesajını iletti.

Gençlere çok önem veren genç Başkan Mehmet Kanar; “Eminim ki emeklerinizin karşılığınızı alacaksınız. Bu hayatta karşınıza çıkacak birçok sınavdan sadece bir tanesi. Sonuçtan bağımsız olarak sadece geleceğe odaklanın. İnanıyorum ki önemli başarılara imza atacaksınız. Bir abiniz, dostunuz, arkadaşınız olarak tüm yüreğim, güvenim ve inancım her zaman yanınızdayım. Rabbim zihin açıklığı versin” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Başkan Kanar, eğitimden spora, bilimden sanata gençlerin her anlamda hayata hazırlanmalarında çok değerli katkıları olacağına dikkat çektiği Bursa’nın en nitelikli Gençlik Merkezi’nin ilk etabının tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini de verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.