uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4135
EURO
34,7806
ALTIN
2.401,80
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

BASKETBOL TUTKUNLARI TATLITOP’TA BULUŞTU

BASKETBOL TUTKUNLARI TATLITOP’TA BULUŞTU


11.09.2023 11:19 | Son Güncellenme: 11.09.2023 11:20
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da bu yıl 31.’si düzenlenen TATLITOP Basketbol Şenlikleri, Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın hava atışıyla başladı.

53 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği TATLITOP’a ilişkin Başkan Kanar; “Sokak basketbolu, sporun en temel ve özgür ifadesidir” derken marka organizasyona 31. kez ev sahipliği yaptıklarını, bu heyecanın süreceğini söyledi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 31 yıldır ev sahipliği yaptığı TATLITOP Basketbol Şenlikleri, 9 Eylül’de oynanan ilk maçlarla başladı. TATLITOP, Adnan Menderes Meydanı’nda her yaştan sporseverin katılımıyla rekor sayıya ulaştı.

31. Geleneksel TATLITOP Basketbol Şenliğinde; Masterler 4 takım, Starlar 6 takım, Yıldız Erkekler 4 takım, Küçük Erkek 4 takım, Minik Erkek 8 takım, Midi Kızlar 4 takım, Minik Kızlar 6 takım, Küçük Kızlar 9 takım, Yıldız Kızlar 5 takım ve Genç Kızlar 3 takım olmak üzere toplam 53 takım,10 farklı kategoride 17 Eylül’e kadar ter dökecek.

‘MİLLİ SPORCULAR ÇIKARMAYI DİLİYORUZ’

Basketbol tutkunlarının bir araya geldiği bu özel organizasyonun startını veren Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “31 yıldır bu kültüre ortak olmanın gururu içerisindeyiz. Sokak basketbolu sporun en temel ve özgür ifadesidir. Sokaklarda parklarda basketbolun ruhunu ve heyecanını barındırır. Çocukluğumuzun, gençliğimiz hatıralarını taşıyan bu şenlik sadece benim değil koca bir neslin heyecanla beklediği bir organizasyon. Sporun ve sanatın kenti Mustafakemalpaşa’da 33 yıldır atıl durumda olan Gençlik Merkezi’ne can verdik, spor ve sanatı içerisinde barındıracak dev bir kompleks haline getirdik. Bu sayede binlerce öğrenci hem sanatla eğlenirken, spor kültürünü tüm derinlikleriyle öğrenecek. Mustafakemalpaşa’dan milli yüzlerce sporcu çıkarmayı diliyoruz. Mustafakemalpaşa’nın markası olan TATLITOP Basketbol Şenlikleri’nde ter dökecek tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.