uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
20,9567
EURO
22,4572
ALTIN
1.313,16
BIST
5.114,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Çok Bulutlu
25°C

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR


Kirmasti Kervan
27.04.2022 08:15
A+
A-

Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri bugünden itibaren hesaplara yatırılmaya başlanacak. İşsizlik sigortası, engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri de bayramdan önce hesaplara yatırılacak.

Emekliler için 27-29 Nisan tarihlerinde ödeneceği açıklanan Ramazan Bayramı ikramiyeleri, bugünden itibaren emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

4/A’lı işçi emeklileri için maaş ödeme günleri 17 ve 21 Nisan tarihleri arasında olanların ikramiyeleri bugün, maaş ödemesi 22 ve 26 Nisan olanların ikramiye ödemeleri ise yarın yapılacak.

Kervan Mobilya

4/B’li Bağ-Kur emeklileri için ise ödemeler Cuma günü yapılacak. 4/C’li memur emeklileri için de hem bayram ikramiyeleri hem de Mayıs ayı aylıkları haftanın son iş günü ödenecek. Ödemeler 1100 TL olarak emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

Nisan ayına ilişkin işsizlik sigortası ödemeleri de Ramazan Bayramı nedeniyle öne çekildi. İşsizlik sigortası maaşı Cuma günü hesaplara yatırılacak.


IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara ödemeleri PTT üzerinden gerçekleştirilecek. Engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri de 29 Nisan’da yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.