uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BELEDİYEDEN KADINA ŞİDDET VE ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI

BELEDİYEDEN KADINA ŞİDDET VE ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI


23.11.2023 10:30 | Son Güncellenme: 23.11.2023 12:00
A+
A-

Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi, Öğretmenler Günü Konseri ve Kadına Şiddet etkinliğine ev sahipliği yapacak. 33 yıldır atıl durumda olan ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar döneminde hayata geçirilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi iki büyük etkinliğe ev sahipliği yapacak.

‘KADINA ŞİDDETE HAYIR’

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Prof. Dr. Asude Handan Başal ve Prof. Dr. Nimet Haşıl Korkmaz’ın katılımıyla, Kadına Yönelik Şiddet konulu, konferans gerçekleştirilecek. Eğitimci konuşmacıların konferansı, 23 Kasım Perşembe günü saat 15.00’da başlayacak.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ

24 Kasım Cuma Günü ise TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Bahadır Özüşen’in yorumuyla Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin kendisine verdiği ‘Başöğretmen’ unvanını kabul etmesinin yıl dönümünü olan Öğretmenler Günü’ne özel Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar müzik dinletisi saat 20.00’da Büyük Salon’da gerçekleşecek.

TÜM HALKA DAVET

Etkinliklere tüm halkını davet eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Mustafakemalpaşa’mızda önemli isimleri ağırlamaktan mutluyuz. Kadına yönelik şiddet, toplumlarımızı derinden sarsan bir sorundur ve her geçen gün maalesef bu sorunla karşılaşan kadınların sayısında artış görülmektedir. Bu durumu değiştirmek, toplumsal bir sorumluluk. Bizlerde farkındalık yaratmak adına iki kıymetli hocamızın engin bilgilerine erişeceğiz. Kadına verdiği önem ve değerle Türk toplumunun oluşturulmasında ve toplumsal değişimini sağlayan Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılarla 24 Kasım’ı kutlayacağız. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.