uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

BEM-BİR-SEN’DE ZAFER, KADİR KAŞ’IN

BEM-BİR-SEN’DE ZAFER, KADİR KAŞ’IN


06.11.2022 18:42 | Son Güncellenme: 06.11.2022 18:50
A+
A-

Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Bursa 3 No’lu Şube Başkanlığı seçimlerini Kadir Kaş kazandı. 2 adaylı seçimde rakibini 65 oy farkla geçen Kaş, Bursa 3 No’lu Şube Başkanı seçildi.

Bursa’daki 13 ilçenin bağlı bulunduğu BEM-BİR-SEN 3 No’lu Şube’nin 1. Olağan Genel Kurulu, 6 Kasım Pazar günü Belediye Düğün Salonu’nda yapıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli Kadir Kaş ile Muharrem Er’in başkanlık için yarıştığı seçimlerde, sendikaya bağlı 782 üyeden 315’i sandık başına gitti.

65 OY FARKLA SEÇİLDİ

Zorunlu organ ve kurul delegelerinin seçiminin yapıldığı kongre saat 10.30’da başladı. 17.00’a kadar süren oy verme işlemi sonrası 3 sandıktan zaferle çıkan başkan adayı Kadir Kaş oldu. 307 geçerli oyun 186’sını alan Kaş, BEM-BİR-SEN 3 No’lu Şube Başkanı seçildi. 8 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde Muharrem Er’e ise 121 oy çıktı.

KAŞ’TAN BİRLİK VURGUSU

Kadir Kaş, kongrenin ardından yaptığı zafer konuşmasında, seçimlerin sendikaya yaraşır, demokratik bir yarışa sahne olduğunu söylerken; “BEM-BİR-SEN, üyelerine kazandıran sendikadır. Neferi ve üyesi olmaktan gurur duyduğum BEM-BİR-SEN’de yerel yönetimler hizmet kolunda üstlendiğimiz sorumluluk bilinci ile çağın gerekliklerini de göz önünde tutarak, üyelerimizin birlik ve berberliği için üzerimize düşen görevi en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

BEM-BİR-SEN Bursa 3 No’lu Şube Başkanı Kadir Kaş’ın ana kademe yönetim kurulu listesinde; Kıvanç Baygın (Şube Bşk. Yrd.- Şube Sekreteri), Celil Koç (Şube Bşk. Yrd.-Teşkilatlanma), Turhan Uzun (Şube Bşk. Yrd.-Mali İşler) ve Mehmet Özcan (Şube Bşk. Yrd.-Eğitim ve Mevzuat) yer aldı.

KADİR KAŞ KİMDİR?

1982 yılında Mustafakemalpaşa’da dünyaya gelen, evli ve 2 çocuk babası Kadir Kaş, 2009 yılından bu yana Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapıyor. 

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.