uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

BEYGİRCİ’DEN 6 ŞUBAT MESAJI

BEYGİRCİ’DEN 6 ŞUBAT MESAJI


06.02.2024 15:43 | Son Güncellenme: 06.02.2024 16:44
A+
A-

Cumhur İttifakı Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin 1. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Beygirci, depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere; devletin tüm bakanlarının ve kurumlarının ilk andan itibaren teyakkuza geçtiğini ve depremzedelerin yanında olduğunu vurguladığı mesajında, Cumhur İttifakı öncülüğünde Mustafakemalpaşa halkının da büyük bir dayanışma sergilediğine dikkat çekti.

‘YARALARI BİRLİKTE SARDIK’

Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci; “Cumhur İttifakı olarak; MHP teşkilatları ve Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’ın öncülüğünde Mustafakemalpaşa Belediyesi ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için harekete geçtik. Tüm şehir kenetlendik ve tüm imkânlarımızı Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş başta olmak üzere depremden etkilenen illerimiz için seferber ettik. Tüm gücümüzle ve imkânımızla deprem bölgesinde kardeşlerimizin yanında olduk. Depremin açtığı yarayı birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya çalıştık. Devletimiz tarafından görevlendirildiğimiz sorumluluk sahamız Hatay, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta; aşevlerinden arama kurtarmaya, barınma konteynerlerinden su teminine, gıda maddelerinden insani yardım malzemelerine kadar her alanda hizmet vermeye gayret ettik. İttifak kadrolarımızla zora düşen tüm kardeşlerimizle bir araya gelmeyi ihmal etmedik; Mustafakemalpaşa ile deprem bölgesi arasında gönül birliği köprüleri kurduk. Bir yılı geride bıraktığımız şu süreçte enkazların kaldırıldığı, depremden etkilenen şehirlerin yeniden inşa edildiği bir dönemdeyiz. Devletimiz ihya ve inşa çalışmalarını süratle tamamlamaktadır. Asrın felaketinde necip milletimiz birlik ve beraberlik içinde yardıma koşarak örnek bir dayanışma sergiledi. Mustafakemalpaşa’mız da bu dayanışmaya katkı sağladı. Hemşehrilerimiz, kurumlarımız, iş adamlarımız, büyüğünden küçüğüne her bir ferdimiz yardım toplama noktalarımıza akın etti. Depremin canımızı yaktığı, evlerimizi yıktığı doğrudur. Ama bu afet birliğimizi, beraberliğimizi, geleceğimize dair umutlarımızı asla elimizden alamaz ve inşallah da alamayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim milletimizi her türlü afetten muhafaza buyursun” ifadelerine yer verdi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.