uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’


31.03.2023 13:00 | Son Güncellenme: 30.03.2023 17:01
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili aday adayı Kıvanç Atmaca; “14 Mayıs tarihi, umutlarımızın ve hayallerimizin başladığı dönüm noktası olacak. 14 Mayıs’ta ülkemizi demokrasi ile taçlandıracak ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında tüm vatandaşlarımıza huzur barış ve refah getireceğiz” dedi.

CHP İl binasında geniş bir katılımla gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla 28. Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu duyuran, PAŞADER ve Bursa Eczacılar Odası’nın eski Başkanı Atmaca; “Birlikte tarih yazacağız, umutsuzluk yok. Kıvanç duyacağınız bir Türkiye için desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs’taki 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde CHP’den Bursa 1. Bölge Milletvekili aday adayı olan Uzman Eczacı Kıvanç Atmaca, Bursa İl binasında coşkuyla karşılandı.

Atmaca, yaptığı açıklamada ülke olarak eğitimden sağlığa, adaletten ekonomiye, hayatın her alanında çok zor günler yaşadıklarını ve tüm bu zorlukları aşmak, geride bırakmak için ise tarihi bir sürecin eşiğinde olduklarını vurguladı.

‘GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜKÇE İÇİMİZ KAN AĞLIYOR’

CHP Milletvekili aday adayı Kıvanç Atmaca; “Ülkemizin, kötü yönetimi nedeniyle yaşadığı zorluklar yurt sathında bütün çıplaklığıyla gözler önüne çıkmışken, insanlarımızın yüzleşmek durumunda kaldığı acı tablo da maalesef ortada. Bu güzelim coğrafyayı ve bu toprakların güzel insanlarını, özellikle de çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini düşündükçe içimiz kan ağlıyor” dedi.

‘GELECEĞİMİZİ GERİ ALACAĞIZ’

Tüm bu sorunların üstesinden güç birliği ve gönül birlikteliğiyle geleceklerini belirten Atmaca; “ İnanın gelecek hiç bu kadar yakın olmamıştı. Geleceğimizi geri alacağız. Şimdi, gelecek nesillere borcumuzu ödeme zamanı. Şimdi onların çalınan geleceğe dair hayallerini geri alma zamanı” diye konuştu.

‘14 MAYIS DÖNÜM NOKTASI OLACAK, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

Kıvanç Atmaca; “14 Mayıs tarihi, umutlarımızın, hayallerimizin başladığı dönüm noktası olacak. 14 Mayıs’ta ülkemizi demokrasi ile taçlandıracak ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında tüm vatandaşlarımıza huzur barış ve refah getireceğiz. Kardeşlik sofrasını birlikte büyüteceğiz, kardeşlik sofrasına birlikte oturacağız. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. Yunus Emre’nin dediği gibi ‘bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. Bu gidişe millet olarak birlikte ‘dur’ diyeceğiz, birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız. Birlikte tarih yazacağız. Umutsuzluk yok! Bu şehre hayat veren Uludağ’a bakın. Her türlü kuşatmaya rağmen umudun anıtı gibi, tüm heybetiyle karşımızda duruyor. Nilüfer Çayı’na bakın! Tüm kirletenlere inat; ayrım yapmadan bir uçtan öbür uca Bursa’mızı kucaklamaya devam ediyor. Kökleri geçmişimizden aldığımız gücü, gökyüzüne uzanan dalları geleceğimizi simgeleyen İnkaya Çınarı’na bakın. Biz de onun dalları gibi kenetleneceğiz, içinde bulunduğumuz tüm zorlu koşullara rağmen dimdik ayakta duracak ve geleceğe hep birlikte umutla inançla ilerleyeceğiz. Bugün son dönemlerde hiç olmadığımız kadar umutluyuz, inanıyoruz çünkü millet olarak biriz, beraberiz. Birlikte başaracağız” açıklamasında bulundu.

‘KIVANÇ DUYACAĞINIZ BİR TÜRKİYE İÇİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM’

“Her şey çok güzel olacak ve o güzel günler çok yakın” diyen Atmaca sözlerini şöyle tamamladı; “En büyük inancım, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu güzel ülkeyi emanet ettiği, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi gençlerimiz ve bu toprakları Anadolu yapan, yüreği vatan sevgisiyle dolu, en zorlu koşullarda dahi asla ve asla boğun eğmeyen kadınlarımız; analarımız, bacılarımız, eşlerimiz. ‘Bir Hayalim Var’ diyerek tarihe meydan okuyan Martin Luther King’i hatırlayın. Bu ülkeyi çok seven yurttaşlar olarak bizim de hayallerimiz var. Benim hayalim bir makam, bir mevki sahibi olmak değil. Ülkemizin güzel yarınları için mücadele etmek, umutların bir parçası olmak. Çünkü ben de sizler gibi Bursa’mızı çok seviyorum, ülkemizi çok seviyorum. Her şey daha güzel bir Mustafakemalpaşa, Her şey daha güzel bir Karacabey, Her şey daha güzel bir Bursa, Her şey daha güzel bir Türkiye için. Kıvanç duyacağınız bir Bursa için, kıvanç duyacağınız bir Türkiye için hepinizin desteğini bekliyorum.”

KIVANÇ ATMACA KİMDİR?

1974 yılında Mustafakemalpaşa’da doğan Kıvanç Atmaca, Öğretmen Davut İlkokulu’nun ardından Bursa Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden tamamlayan Atmaca, Bursa’nın en eski mahallerinden Maksem’de eczanesini açarak mesleğe ilk adımını attı.  2001 yılında Bursa Eczacılar Odası yönetim kurulu üyeliği, 2003-2007 arası genel sekterlik, 2007-2011 yıllarında ise yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Kıvanç Atmaca, 2021 yılına kadar da kısa adı PAŞADER olan Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı görevinde bulundu.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.