uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3267
EURO
35,0819
ALTIN
2.298,64
BIST
8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BORA, YOLA ÇIKTI

BORA, YOLA ÇIKTI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



28.12.2022 07:05 | Son Güncellenme: 27.12.2022 15:20
A+
A-
  • Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Erol Bora, partideki görevlerinden istifa etti.
  • Mustafakemalpaşa doğumlu siyasetçi, 2023 genel seçimlerinde CHP’den Bursa milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Teşkilatı’nda İl Başkanı İsmet Karaca’nın milletvekilliği aday adaylığı için görevini Turgut Özkan’a bırakmasının ardından bir istifa kararı da İl Başkan Yardımcısı Erol Bora’dan geldi.

2020 yılı Şubat ayında gerçekleştirilen CHP Bursa 37’nci Olağan Kongresi’nin ardından İsmet Karaca’nın başkan yardımcılığı görevini üstlenen Mustafakemalpaşalı siyasetçi, bu görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek partisinden milletvekili aday adayı oldu.

Aslen Güllüce Mahallesi’nden olan Bora, 1973 yılında Mustafakemalpaşa’da dünyaya geldi. CHP’de ilçe sekreterliği ve saymanlığı görevinde bulunan Erol Bora, son olarak İsmet Karaca’nın il yönetimine girdi. Otomobil ticareti ve emlak işiyle uğraşan evli ve 3 çocuk babası Bora, 2023 yılında CHP Bursa milletvekili adaylık listesinde yer bulabilmek için çalışmalarını yürütecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.