uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

BORSA’YA MODERN LOGO

BORSA’YA MODERN LOGO


11.05.2022 09:40 | Son Güncellenme: 11.05.2022 17:27
A+
A-

MTB’nin yeni logosu belli olurken, tarım ve hayvancılık eksenli tasarım beğenildi.

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası köklü bir değişikliğe imza atarak, 27 yıldır kullandığı kurumsal logosunu değiştirdi.

Tarım ürünlerinin piyasada gerçek değerine ulaştırılması, tarım ve hayvancılık sektöründe alım-satımı içeren işlemlerde kayıp dışı ekonominin önüne geçilmesi gibi amaçlarla 1995 yılında kamu tüzel kişiliğine sahip bir kurum olarak kurulan Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası (MTB), 27’nci yaşına yeni logoyla girdi.

Türkiye Ürün İhtisas Borsası’nın (TÜRİB) 53 kurucu ortağından birisi ve acentesi olan MTB’nin yeni kurumsal logosunda başta Mustafakemalpaşa’nın tarım ve hayvancılık sanayindeki potansiyel gücü öne çıkarılırken, yenilenebilir enerjilerle çevreye duyarlı tarımsal özelliklerine dikkat çekildi.

TİCARET BORSASI YENİ LOGOSU

Kısa süreçte üye sayısı yüzde 24, gelirleri yüzde 59, işlem hacmi ise yüzde 28 civarında artan Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası, kuruluşunun 27’nci yılında tasarlanan yeni logosunu tanıttı.

90’lı yıllarda Mehmet Helvacıoğlu tarafından çizilen, sarı, mavi ve yeşil tonlar üstünde tarımsal ürünlerin yanı sıra su ve ağaçların bulunduğu Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası’nın kurumsal logosu, günümüz tasarımına uygun hale getirilerek yeniden düzenlendi.

Temaların özenle seçildiği yeni logo, Eren Yumak ve MTB personelinin katkılarıyla tasarlandı.

KENT KİMLİĞİ İLE BÜTÜNLEŞTİ

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, Mustafakemalpaşa’nın kent kimliği ile bütünleşen yeni logoda; şehrin tarımdaki gücü, tarım ve hayvancılık sanayinin yanı sıra yenilenebilir enerjilerle çevreye duyarlı tarım özelliklerinin modern bir tasarımla harmanlandığını söyledi.

Ticaret Borsası’nın yenilenmeye devam ettiğini kaydeden Akkoyunlu; “Borsamızı dışarıda daha iyi bir şekilde temsil etmek hedefiyle farklı araştırmalar yaptık, ilk adım olarak da işe logomuzu yenilemekle başladık. Yenilenen hayatlara, fikirlere adapte olmak gerekiyor. Ama her şeyden önce bunları bir araya getirmek ve üyelerimize kaliteli hizmet sunmak bizlerin önceliği oldu” diye konuştu.   

MODERN KOMBİNASYON

Yeşil, sarı ve gri renklerin kombinasyonuyla uyumlaştırılan yeni logoda temaların özenle seçildiğini belirten Sadettin Akkoyunlu; “Borsamızın kuruluşunda Mehmet Helvacıoğlu tarafından tasarlanan logomuz, 27 yıl boyunca kuruluşumuzu gururla temsil etti. Yeni logomuz çağın gereksinimlerine ayak uyduracak şekilde Eren Yumuk ve MTB çalışanlarımız tarafından tasarlandı. Logodaki ‘M’ harfi Mustafakemalpaşa’yı, ‘TB’ ibaresi Ticaret Borsa’mızı, ‘Altın Başak’ tarımdaki gücümüzü, ‘M’ üzerindeki çarklar ise tarım ve hayvancılık sanayimizi ve son olarak da çarklar üzerindeki dumanlar ise yenilenebilir enerjilerle çevreyi koruyan tarım uygulamalarını ifade ediyor. Bilişim ve teknoloji çağında gelişerek ve yenilenerek üyelerimize ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

TİCARET BORSASI ESKİ LOGOSU
Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.