uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘BU KAPTA DOSTLUK VAR’

‘BU KAPTA DOSTLUK VAR’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



02.07.2021 10:18
A+
A-

Nilüfer Belediyesi’nin 2013 yılında hayata geçirdiği ‘Bir kap su, bir dolu hayat’ projesine Eker ve Tebplast firmaları da katılarak destek verdi.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Engin Yener, firmaları Mustafakemalpaşa’daki tesislerinde ziyaret ederek destek için teşekkür etti.

2013 yılından bu yana ‘Bir kap su, bir dolu hayat’ projesi ile sokak hayvanlarının su ihtiyaçlarını karşılayan Nilüfer Belediyesi’ne, Eker ve Tebplast firmalarından destek geldi.

‘Bu kapta dostluk var’ sloganı ile projeye destek veren firmalar, projenin ilk ayağı için 3 bin adet su kabını Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.
Firmaları Mustafakemalpaşa’daki tesislerinde ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Engin Yener; “Sahipsiz hayvanların zorlu yaşam şartlarını kolaylaştırmak için Veteriner İşleri Müdürlüğümüz çok sayıda çalışma yapıyor. Eker ve Tebplast firmalarına, bu sıcak havalarda sahipsiz hayvanların en temel ihtiyaçlarından olan su ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Eker Pazarlama Müdürü Özge Kiraz da Nilüfer Belediyesi ile iş birliği içinde sahipsiz hayvanların ihtiyaçları için planlanmış bu anlamlı projede yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Kiraz, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında sahipsiz hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirilmesi için benzer çalışmalarda yer almaya devam edeceklerini ifade etti.
Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, teslimi tamamlanan kapları önümüzdeki günlerde sahipsiz hayvanların su ihtiyaçlarını karşılamak isteyen hayvanseverlere dağıtacak.
Su kaplarından temin etmek isteyenler, muhtarlıklara veya Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecek.


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.